Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue pelasi kauden parasta peliään kotisalissaan lauantaina. Kolmesta ottelusta kaksi päättyi emäntäjoukkueen voittoon, kun Espoo Lentis ja PuMa jäivät selvästi Yrityksen jalkoihin.

Vaikka voittopelit kiiltävätkin kirkkaina mielessä, ei niissä nähty Yrityksen ylivoiman takia pitkiä palloralleja. Syystäkin ne jäivät tappioon päättyneen Blues Volley pelin varjoon, sillä ottelussa nähtiin useita pitkiä puolustuspalloja ja niiden saattelemina hyvin rakennettuja vastahyökkäyksiä.

Puolustuksen ja hyökkäyksen sovittaminen samaan palloralliin oli mainiota viihdettä myös yleisölle, mikä viihtyi katsomossa koko iltapäivän.

Yrityksen valmentaja Jorma Mäkinen oli ottanut B-tyttöjen avuksi osan C-tytöistä, jotka pysyivät erinomaisesti vanhempiensa vauhdissa ja olivat ehdottomasti tärkeä lisä onnistumisissa. Se antoi myös mahdollisuuden täysipainoiseen päivään, missä kaikille löytyi peliaikaa Mäkisen oivallisten vaihtojen myötä.

Kahdella voitolla Yritys nousi Blues Volleyn ohella seuraavaan, korkeampaan Pooliin, missä on erinomainen mahdollisuus mitata ja kehittää peliä edelleen.

Yrityksen kokoonpano oli kokonaisuudessaan Laura Lintukangas, Vilma Taavitsainen, Siiri Karjalainen, Anna Ikonen, Melike Köse, Julia Salmi, Aino Simola, Elli Ansala, Nea Ojala, Erika Sauvala, Joanna Puukka ja Iina-Lotta Kuisma.

DSC 3252

Joanna Puukka hoitaa 4-paikalta Espoon torjunnan kautta pisteen, mitä varmistavat Aino Simola (libero), Iina-Lotta Kuisma, Anna Ikonen, Erika Sauvala ja Laura Lintukangas.