Kausalan Yrityksen lentopallon D-tytöt palasivat molempien joukkueiden voimin joulutauolta tosi toimiin. Erinomaisesti aluesarjassa syyskaudella selviytynyt Vadelmat joutui lauantaina tunnustamaan vastustajat paremmikseen, kun Helsingin Puistolasta kantautui kotiin vain kokemusta.

Avausottelu PuMa Volleyta vastaan sujui alun osalta tasaväkisesti, mutta loppua kohden PuMan komennossa. Toisessa erässä ero oli selvempi ja PuMan vahvuus verkolla ratkaisi kotivoiton 2-0.

Toiseen otteluun Vadelmat tuli palaverin jälkeen voimia uhkuen, mikä näkyi eritoten puolustuksessa. Taistelun sai todeta Ruokolahden Rajun 1-joukkue, jolta Vadelmat otti nyt koko kauden ensimmäisen erän. Jatkossa voimasuhteet palautuivat, kun Raju oli nimensä veroinen vieden ottelussa 2-1 voiton.

Järvenpään ja Mäntsälän yhteisjoukkue sinetöi turnauksessa Yrityksen kolmannen tappion, vaikka toinen erä alkoikin Vadelmien komennossa.

Vadelmavalmentaja Nea Ristola ei kuitenkaan menettänyt yöuniaan, sillä turnaus näytti, että puolustus on kunnossa, joten lähiharjoitusten painopiste tulee olemaan hyökkäysvoittoinen.

Vadelmat pelasi seuraavalla kokoonpanolla; Kerttu Ikonen, Lumi Kaariaho, Helmi Karjalainen, Kerttu Niemi, Sini Suikkanen ja sairaslistaa täydentänyt C-tyttö Pihla Martikainen.

Tiikerisarjasta Aluesarjaan noussut Yrityksen Popparit aloitti kevätkauden Valkealassa, missä onnistui erinomaisesti. Kajoa vastaan avauserä oli Popparien hallintaa, mutta toista erää vei emäntäjoukkue, kun Yrityksen nosto- ja syöttöpeli oli luokatonta. Kajo karkasi jo erävoittoa enteilevästi 24-13 johtoon, kunnes Yritys havahtui. Takaa-ajon onnistuminen nosti paineita Kajon leirissä ja niin kävi, että Popparit nousi uskomattomasti virheettömällä pelillä erä- ja otteluvoittoon 26-24.

Päivän toinen ottelu toi ainoan tappion, kun aluesarjasta jo syksyllä kokemusta omaava Ruokolahden Rajun 3-joukkue pystyi hyvällä liikkeellä ja verkkopelillä 2-0 voittoon.

Päivän päätteeksi nähtiin taas ailahteleva Popparit, kun Rajun 4-joukkue nousi hävityn avauserän jälkeen voittoon toisessa erässä.

Ratkaiseva pikkuerä oli sekin tasainen, mutta päättyi lopulta Yrityksen 15-9 voittoon, millä varmistui lohkon kakkossija. Taakse jäivät kahden pisteen välein Raju 4 ja Kajo.

Valmentaja Riikka Ahonen oli tyytyväinen sijoitukseen ja paljolti myös peliin, mikä huipentui Kajo-ottelun huikeaan nousuun. Popparit pelasi joukkueella; Ansa Liikkanen, Aino Salo, Nea Närhi, Hilla Martikainen ja Saara Huppunen.