Yrityksen tyttölentopalloilijat jäivät Loppiaisen kaksipäiväiseen seuraleiriin saakka kestävälle paussille ottamalla mittaa vanhempien ja valmentajien yhdistelmäjoukkueista. Tapahtuma keräsi jouluviikon alussa ilahduttavan määrän lajin harrastajia, sillä kaikilla kolmella kentällä pelattiin täysillä joukkueilla lähes kaksi tuntia.

Tapahtuman suosio ja välitön tunnelma sävähdytti paitsi kentällä myös katsomossa, missä tossunsa kotiin jättäneet yhtyivät kentän riemuihin. Katsomoon oli tälläytynyt myös Kouvolan Lentopalloakatemian valmentaja Arto Ruuska, joka piti näkemästään. - Otin kamerankin mukaan, että saan näyttää Timpalle (akatemiapäällikkö Timo Pahkala), miten Kausalan Yrityksen lentopalloväki ottaa vastaan joulun -, innostui Arto näkemästään.

Arto Ruuskan tunnelmiin yhtyi myös Kausalan lentopalloilussa vahvasti oman harrastepelaamisen, tuomaritoiminnan ja lapsenlapsien taustatukemisen kautta näkyvä Kari Lehtonen. Hänen pontensa oli lyhykäisyydessään ” tämä on ihan parasta, mitä lapset voivat vanhempiensa kanssa tehdä ja sen näki ilmeistä. Tätä älkää missään nimessä lopettako”. Ja toden totta, varsinkin tyttöjen ilmeet kertoivat valtavasta latautumisesta, millä he saivat myös vanhemmat syttymään yhteisestä asiasta - kentällä olon hauskuudesta, mistä nautittiin vielä pelien päätyttyä tarjoilun kautta.

DSC 3161

Siiri Karjalainen ohittaa Tommi Ojasen torjunnan ja antaa töitä vanhempien ja valmentajien puolustukseen.

 

DSC 3166

Salla Ojala nostaa Heikki Hutrin piilottamana pallon peliin, mitä lähimpänä varmistaa Sallan “luottomies” Jarkko Ojala. Verkolla C-tytöt odottavat helppoa palautusta.