Kausalan Yrityksen D-tyttöjen lentopallojoukkueet jatkoivat voitokkaita esityksiä viikonlopun Alue- ja Tiikerisarjassa. Viidestä ottelusta kirjattiin vain yksi tappio, kun Salpis yllätti Ruokolahdella Yrityksen Vadelmat niukasti 2-1. Ottelu ei miellyttänyt valmentaja Nea Ristolaa, sillä joukkueen keskittyminen ei ollut normaalilla tasolla.

Palaveri ennen toista ottelua nosti pelitasoa, mutta vieläkään ei nähty maukkaimmillaan olevia vadelmia. Silti Ruokolahden Rajun 3- ja 2-joukkueista tulleet voitot pitivät Yrityksen lohkonsa kakkosena.

Viimeisen ottelun tason nosto miellytti myös valmentajaa, joka samalla kiitteli pelaajiaan heidän omista huomioistaan turnauksen avauspelissä, kun syötöt jäivät verkkoon, nostot seinille ja iskulyönnit unohdettiin täysin.

Yrityksen Popparit olivat Salpiksen vieraina Hollolassa, missä pelasi Tiikerisarjassa kaksi ottelua. Sielläkin alku oli tahmeaa ja Salpis X-faxtor piti Yritystä alussa tiukilla. Erävoittoon ei Salpis kuitenkaan riittänyt, vaan Popparit korjasi pisteet suoraan 2-0.

Päivän toisessa ottelussa Lahden Kimmo oli heti altavastaaja, nousi välillä uhittelemaan, mutta oli taas lopussa vailla mahdollisuuksia.

- Ei nähty parasta Yritystä eikä lähellekään sitä, mitä Popparit esitti kotisalissaan kolme viikkoa sitten -, totesi valmentaja Riikka Ahonen joukkueensa esityksestä, mutta oli luottavainen, että joulutauon jälkeen se oma hyvä vire taas löytyy. Joulutauolle Yritys lähtee lohkonsa kakkosena vain kaksi pistettä Mäntsälä-Järvenpää yhdistelmäjoukkueen takana.