JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yritys dominoi TUL 100v Juhlaturnausta - Tuloksena kolme kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia

27.9.2019 - Katja Backman


Kausalan Yritys hallitsi mielin määrin lentopallon TUL 100v Avointa Juhlaturnausta kotisalissaan viikonloppuna. Emäntäjoukkue otti neljästä mestaruudesta kolme ja lisäksi yhden hopean ja kaksi pronssia. Komein esitys nähtiin lauantaina, kun B-tytöt näytti parasta osaamistaan. Avauspelissä Haminan Arsin ja Korian Ponnen yhdistelmäjoukkue oli vastaantulija numeroin 25-11, 25-16.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen tytöt SM-hopealle Laihialla.

27.9.2019 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen C-tyttöjen kolmikko Krista Kantola, Anni Mattila ja Sini Suikkanen nousi lopulta Pajulahden Valintaleiriltä Etelä-Suomen Aluejoukkueisiin ja SM-turnaukseen. Turnaus pelattiin Laihialla samaan aikaan, kun Yrityksen tyttöjoukkueet pelasivat TUL:n 100v Juhlaturnausta Kausalassa. Mukana Laihialla olivat kahdella joukkueella Etelän lisäksi Lounais-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomi.

Lue lisää

Lentopallouutiset

TUL:n avoin mestaruusturnaus - tulokset

23.9.2019 - Katja Backman


Kausalan Yritys oli selvästi menestynein seura järjestämässään Työväen Urheiluliiton 100v Avoimessa Juhlaturnauksessa. Yritys oli mukana kuudella joukkueella, jotka kaikki sijoittuivat mitaleille. Kultaa Yrityksestä vuolivat D-tytöt/Red, C-tytöt ja B-tytöt. Hopealle pelasi E-tyttöjen Tähdet sekä pronssille E-tyttöjen Pandat ja D-tyttöjen Black.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöt valintaleirillä-TUL:n turnaus avaa kauden.

12.9.2019 - Katja Backman


Kausalan Yritys sai neljä lentopallon C-tyttöä Etelä-Suomen Valintaleirille, mistä valitaan 1- ja 2-joukkueet Laihialla 20.-22.9 pelattavaan Alueiden SM-turnaukseen. Kausalassa 17.8 pidetyltä Teholeiriltä Pajulahden Valintaleirille ponnistivat Anni Mattila, Sini Suikkanen ja Silmu Cihangir. Krista Kantola oli varmistanut paikkansa jo aiemmin ja täydensi nelikon Pajulahdessa 6.-8.9 pidetyllä leirillä.

Lue lisää