JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Liikunnan riemusta joulun viettoon.

20.12.2018 - Katja Backman


Yrityksen lentopallotytöt, D-tytöistä aina B-tyttöihin saakka jäivät joulutauolle ratkiriemukkaissa tunnelmissa. Maanantaina pelatuissa haasteotteluissa tyttöjoukkueet kohtasivat vanhemmista ja valmentajista kootut joukkueet. Turnausta pelattiin kahdessa sessiossa kolmella kentällä ja pelejä kertyi yhteensä kuusi, joissa kaikissa vanhemmat antoivat ”tyttöjen mukaan hyvän vastuksen”.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöille kokemusta.

10.12.2018 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue nousi marraskuisen kotiturnauksen jälkeen astetta kovempaan pooliin ja koki lauantaina Sipoossa sen kovuuden. Matka Sipooseen tarjosi nimittäin kolme niukkaa tappiota, mutta ison annoksen kovien pelien antamaa kokemusta.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen E-tytöt voittojen makuun.

10.12.2018 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen E-tyttöjen Donitsit pelasi lauantaina Ruokolahdella Aluesarjaa, missä varsinkin ensimmäisessä ottelussa Ruokolahden Rajua vastaan joukkuetta vaivasi B-tyttöjen ilmiö. Taiteluilme oli jäänyt pukuhuoneeseen, mistä näyttönä selkeä erätappio 16-25. Toiseen erään ilmettä haettiin jopa katsomovalmentajaa käyttäen ja se saikin näkyvää ryhtiä aikaan. Ei kuitenkaan voittoa, mutta tasaiset lukemat 23-25.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys Saha naisten ykköseksi.

10.12.2018 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen nuorentunut Team Saha osoittautui Viking Line Cupin osaturnauksessa naisten sarjan parhaaksi. Saha joutui kotisalissaan koville ja jopa viilaamaan piikkinsä uuteen uskoon ennen kuin voitto heltisi. Ensin KoLen naiset koettelivat lohkovaiheessa 2-1 voitolla ja jatkossakin Saha joutui turvautumaan kolmansiin eriin ennen kuin paikka finaalissa heltisi.

Lue lisää