JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen nuoret Aluejoukkueessa.

20.6.2018 - Katja Backman


Yrityksen lentopallotytöt Laura Lintukangas, Erika Sauvala, Siiri Karjalainen ja Meri Ojanen edustivat Etelä-Suomen kakkosjoukkuetta Alueiden SM-turnauksessa Mikkelissä. Alkusarjan kovassa lohkossa tuli tappioiden myötä vain kokemusta, mutta turnauksen kestäessä parantunut joukkuepeli toi sijoitusottelussa revanssin ja puhtaan 2-0 voiton Pohjoisen kakkosesta.

Lue lisää

Uutiset

Yritys ahersi pianon kanssa.

17.6.2018 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen talkooporukka teki lauantaina "hyökkäyksen" Iitin Musiikkijuhlien päätöskonserttiin Hiidenvuorelle. Yritys hoiti yökonsertin paikoituksen ja kantoi pianon vuoren huipulle. Homma sujui erinomaisesti, mistä ISO KIITOS talkooväelle, omalla aktiiviryhmälle ja muutamalle uhrautujalle, joista oli todella suuri hyöty - KIITOS!

Lue lisää

Lentopallouutiset

Power Cup - Yritystä vailla vertaa.

15.6.2018 - Katja Backman


Torstaipäivän sade ja koleus olivat Kausalan Yrityksen lentopallotytöille vain hidaste matkalla Power Cupin suureen tunnelmaan Kuopiossa. Yli 80 yritysläistä pääsi nauttimaan loppuviikon lämpenevästä säästä, tottakai pelaamisesta, mutta myös suurista unelmista, joista yksi osui Suomen maajoukkueen ehkä kuumimman pelaajan Oli-Pekka Ojansivun eli ”Lelun” tapaamiseen.

Lue lisää