JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Lentopallojunioreiden Seuraleiri 6.-7.1.2018

26.12.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen E-, D-, C- ja B-tytöt pääsevät loppiaisviikonloppuna jälleen naisjoukkue Team Sahan oppiin liikuntahallilla pidettävällä kaksipäiväisellä seuraleirillä. Viikonlopun aikana tytöt pääsevät niin lentopalloharjoitusten kuin oheistreenienkin makuun.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys Saha taisteli VL Cupin ykköseksi

12.12.2017 - Katja Backman


Emäntäseura Kausalan Yrityksen Team Saha otti kauden toisen turnausvoittonsa lauantaina kahdeksan joukkueen kesken pelatussa naisten lentopallon Viking Line Cupin osaturnauksessa. Team Sahan finaalivastustaja Team KoVa oli avauserässä selvästi vastaanottavana puolena, mutta pisti toisessa erässä Sahan terävyyden koetukselle, kunnes joutui lopulta myöntymään kahden pisteen tappioon.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen D-tytöille voittoja.

12.12.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen D-tyttöjen lentopallojoukkueet jatkoivat voitokkaita esityksiä viikonlopun Alue- ja Tiikerisarjassa. Viidestä ottelusta kirjattiin vain yksi tappio, kun Salpis yllätti Ruokolahdella Yrityksen Vadelmat niukasti 2-1. Ottelu ei miellyttänyt valmentaja Nea Ristolaa, sillä joukkueen keskittyminen ei ollut normaalilla tasolla.

Lue lisää

Uutiset

Kausalan Yrityksen pikkujouluissa oli tunnelmaa.

3.12.2017 - Katja Backman


Tiltujen Pitopalvelun valmistama maukas Joulupöytä Yrityksen ja JHL:n yhteisessä pikkujoulussa pohjusti pikkujouluväen rattoisaan illanviettoon, minkä erinomaisen ohjelman herkuksi nousi loistava Tähtitaivas Show. Kotimaista iskelmää Katri-Helenan, Laila Kinnusen, Arja Korisevan ym. muodossa esittäneet äiti ja tytär, Virve Mattila ja Salla Vainio nostivat yleisön reaktiot äärimmilleen, ei vain sillä, että esittivät mainittujen...

Lue lisää