JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Lentopallojunioreiden seuraleiri 6.-7.1.2017

25.12.2016 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen naisjoukkue Team Saha järjestää 2-päiväisen seuraleirin Kausalan Yrityksen lentopallojunioreille liikuntahallilla 6.-7.1.2017. Leirille on ilmoittautunut kaikkiaan 46 tyttöä, mikä lienee ennätysmäärä. Perjantain aikana harjoitellaan lentopallon perustekniikoita liikuntahallissa ja pidetään kehonhallinnan ja ryhmäytymisen harjoitteita Ravilinnasalissa. Lauantaina vuorossa ovat pienpelit sekä luento-osuus, jonka tällä kertaa tulee pitämään Petri Federley.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöille vain yksi voitto.

12.12.2016 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen C-tytöt olivat lauantaina liikkeellä kahdella joukkueella. Ykkösryhmä jäi Espoossa ilman voittoja, kun ensin Maskun Kataja ja lopuksi Espoo Lentis tekivät pelin selväksi kahdessa erässä. Espoota vastaan Yritys taisteli toisen erän jatkopisteille, mutta voittoon saakka ei rahkeet riittäneet.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen D-tytöt voittovireessä.

1.12.2016 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen D-tytöt, Vadelmat, Hattarat ja Tikkarit jatkoivat lentopallokauttaan vahvassa voittovireessä. Viikonlopun aikana tulessa oli kaikki kolme joukkuetta, jotka pelasivat yhteensä kymmenen ottelua ja voittivat niistä yhdeksän. Ainoa tappio kirjattiin sekin seurojen välisessä keskinäisessä väännössä, missä Hattarat-Tikkarit päättyi hyvän pelin jälkeen 2-0.

Lue lisää