JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Suuri eurooppalainen lentopallopäivä

21.2.2016


Karkauspäivänä, maanantaina 29.2, on suuri eurooppalainen lentopallopäivä! Kausalan Yritys osallistuu tapahtumaan, ja kutsuu kaikki kynnelle kykenevät seuran D- ja C-tytöt, junioreiden vanhemmat sekä kaikki muutkin innokkaat aikuiset palloilemaan taitotasosta riippumatta. Tarkoituksena on siis pelata yhden erän otteluita 29 pisteeseen (6 vs 6). Tapahtuma alkaa liikuntahallilla klo 17.30.

Lue lisää

Uutiset

TUL-päivässä tapahtui.

13.2.2016


Kausalan Yritys kutsui TUL- päivän juhlassa seuran ensimmäisiksi Kunniapuheenjohtajikseen Sulo Seppälän ja Leevi Lehtisen. Seppälä toimi Yrityksen puheenjohtajana taloudellisesti vaikeina vuosina 1948-53 ja vielä uudelleen vuonna -56. Välivuosina maaliskuussa 93 vuotta täyttävä Seppälä toimi myös Yrityksen sihteerinä ja rahastonhoitajana. Hän oli huomattava johtaja hoitaen mm. kaksien TUL:n mestaruushiihtojen majoitusjärjestelyt.

Lue lisää

Tapahtumat

TUL:n päivän juhla

4.2.2016


TUL:n päivän juhlaa vietetään Ravilinnassa sunnuntaina 7.2. klo 13.00 alkaen. Ohjelmassa mm. ansiomerkkien jako, urheilijoiden palkitsemiset ja musiikkiesityksiä. Tarkempi ohjelma alla liitteenä. TUL-juhla

Lue lisää