JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Uutiset

Naperokisat illan iloisin asia.

31.7.2015


”Kyvyt Esiin” päätös tulevana tiistaina. Kausalan Yrityksen järjestämät 0-7-vuotiaiden urheilukilpailut olivat tiistai-illan iloisin asia. Naperoita kasaantui kentälle peräti 67 ja taustavoimien, perheiden ja naapureiden, mukanaolo nosti paitsi osallistumismäärän lähes puoleentoista sataan, myös tunnelman tapahtuman hengen mukaiseksi.

Lue lisää

Tapahtumat

Alle kouluikäisten kisat

31.7.2015


Kausalan Yritys järjestää alle kouluikäisten kisat urheilukentällä tiistaina 4. päivä elokuuta alkaen klo 17.30. Perinteisistä Naperokisoista poiketen, nyt osallistujilta mitataan sentit ja sekunnit. Silti pyritään leikkimieliseen yhdessä oloon, missä opastus niin vanhemmilta, kuin Kausalan Yrityksen toimitsijoiltakin on yksi osa illasta. Ilmoittautumiset heti klo 17.oo alkaen urheilukentällä.

Lue lisää

Tapahtumat

Alle kouluikäisten kisat

14.7.2015


Kausalan Yritys järjestää alle kouluikäisten kisat urheilukentällä tiistaina 28. päivä heinäkuuta alkaen klo 17.30. Perinteisistä Naperokisoista poiketen, nyt osallistujilta mitataan sentit ja sekunnit. Silti pyritään leikkimieliseen yhdessä oloon, missä opastus niin vanhemmilta, kuin Kausalan Yrityksen toimitsijoiltakin on yksi osa illasta.

Lue lisää

Tapahtumat

Yrityksen Kesäkahvila

14.7.2015


Yritys emännöi Kirkonkylän Kesäkahvilaa elokuun loppupuolella 21.-23.8, perjantaista sunnuntai-iltaan. Naisjaosto ottaa mielellään vastaan kaikenlaisia lahjoituksia, niin leivonnaisia myyntiin, kuin muutakin esim. arvontaan sopivia tuotteita. Toki myös apuvoimia tiskin taakse sekä keittiöön ovat vapaaehtoiset tervetulleita. Kaikesta saatavasta avusta voi ottaa yhteyttä naisjaoston puheenjohtajaan Pirjo Backman 040-703 5638.

Lue lisää

Tapahtumat

Pyöräretket Kesäkahvilaan pe 21.8. ja su 23.8.

14.7.2015


Yritys järjestää omalla Kirkonkylän kesäkahvilavuorollaan myös kaksi pyöräretkeä, mitkä molemmat suuntautuvat, kuinkas muuten, kesäkahvilaan. Perjantaina 21.8 lähtö torilta on kello 17.00 ja sunnuntaina 23.8 jo klo 17.00 (HUOM! muutettu aika). Molempina päivinä yhteislähdössä mukana olleiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Lue lisää

Uutiset

Jenna Puukalle YritysNuori tunnustus.

14.7.2015


Kausalan Yrityksen järjestämä virkistäytymistapahtuma remontoidulla Veteraanimajalla veti torstai-iltana liki sata jäsentä. Paitsi jäsenten erinomainen vastaanotto, onnistuneen illan rakensi poutaantunut sää, mikä antoi aikaa myös auringolle.

Lue lisää