JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Jäsenilta Veteraanimajalla.

18.6.2015


Yritys järjestää jäsenillan kunnostetulla Veteraanimajalla torstaina 9. päivä heinäkuuta. Ilta alkaa klo 18.00 ja on tarkoitettu KAIKILLE jäsenille tai jäseneksi aikoville ikään tai sukupuoleen katsomatta. Illan ohjelma on vapaamuotoinen, mahdollisimman epävirallinen, mutta tarkoitusperältään selkeä; saada aikaan tapahtuma, missä niin aikuis-, kuin nuorisojäsenetkin voivat virkistäytyä eri pihapelien, kuten mölkyn ja tikanheiton...

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallojunioreiden kesäharjoitukset

18.6.2015


Lentopallojunioreiden kesäharjoitukset alkavat urheilukentällä tiistaina 23.6. E- ja D-tytöt (-03 -06 -syntyneet ) klo 16.00-17.00 C-tytöt (-01 -02 -syntyneet) klo 17.00-18.00 Seuraavat harjoitukset perjantaina 26.6, ja siitä eteenpäin aina tiistaisin ja perjantaisin.

Lue lisää

Tapahtumat

Junioreiden ja vanhempien yhteiset peli-illat

18.6.2015


Lentopallojunioreiden ja heidän vanhempiensa yhteiset peli-illat aloitetaan keskiviikkona 24.6. klo 18.00. Kesäkeskiviikkoisin kokoonnutaan isolla porukalla palloiluiltamiin. Parillisilla viikoilla pelataan pesäpalloa Ravilinnan hiekkakentällä ja parittomilla viikoilla kokoonnutaan urheilukentan biitsikentälle lentopalloilemaan. Peli-illat aloitetaan pesiksellä ja seuraavalla viikolla siis biitsillä. Koko perhe innolla mukaan!!!

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yli 70 yritysläistä viihtyi Vaasan viileydessä.

14.6.2015


Kausalan Yritys matkasi Vaasan Power Cupiin yli 70 osallistujan voimin. Määrä on selvästi enemmän, kuin millään Kymenlaakson seuralla ja ylittää selvästi keskivertomäärän kaikki seurat huomioiden. Yritykselle Power Cup on perinne ja nuorille kesän alun suuri haave. Siellä ei ole sarjakauden tuomia paineita menestyksestä, mutta elämää varten opittavaa on paljon.

Lue lisää

Uutiset

Futiskoulussa lähes 50 osallistujaa.

14.6.2015


-Pallo haltuun-syöttö, pallo haltuun-syöttö-, kuului valmentajien Eemeli Lehtinen, Ilari Itkonen ja Konsta Rytkönen ohjeet Kausalan Yrityksen aloittamassa futiskoulussa viime tiistaina. - Ja toden totta, neuvot menivät vieraan antamina iskän tai papan neuvoja paremmin -, kuultiin taustavoimilta kohta ensimmäisen koulutunnin päätyttyä.

Lue lisää

Uutiset

Vanhemmilla iso rooli Naperokisoissa.

14.6.2015


Kausalan Yrityksen viime tiistaina järjestämät yhdeksännet Naperokisat onnistuivat jälleen mainiosti. Sään muuttuessa päivän koleudesta alkuillan aurinkoon, keräsi tapahtuma kentälle 75 alle kouluikäistä naperoa, joten punamatolla ja vihreällä veralla liikkui taustavoimat mukaan lukien jopa 200-päinen osanottajajoukko, missä mukana myös Yrityksen omat hienot maskotit, Rogger Rabbit ja Rölli, olivat hyvin näkyvillä.

Lue lisää

Tapahtumat

Futiskoulu 1-2 sekä 3-6 luokkalaisille.

2.6.2015


Futiskoulu 1-2 sekä 3-6 luokkalaisille alkaa tiistaina 9.6 klo 11.00. Kuten tarkkaavaisimmat lukijat 1.6 ilmestyneestä Iitinseudusta lukivat, palaa Kausalan Yritys kahdeksan vuoden tauon jälkeen jalkapallokartalle. - Vain Futiskoulun merkeissä -, täsmentää aloitteen tekijä, Kausalan Yrityksen johtokunnan jäsen, Jouko Laiho ja jatkaa,- nähtiin jalkapallo tärkeänä osana lasten liikuntaa ja sopivana vastapainona...

Lue lisää

Tapahtumat

Naperokisat alle kouluikäisille.

2.6.2015


Alle kouluikäisten perinteiset Naperokisat järjestetään urheilukentällä tiistaina 9. päivä kesäkuuta alkaen klo 17.30. Leikkimielinen ilta pitää sisällään hauskaa yhdessäoloa, leikkimielistä kisailua, 40 metrin pikapyrähdyksen, temppuradan, pomppulinnan ja mieliinpainuvan minimaratonin, minkä päätteeksi kaikki saavat palkinnon ja mehua. Myös taustavoimia muistetaan, sillä tapahtuman yhteisyökumppani K-Market Tiltuntori tarjoaa kaikille munkkikahvit.

Lue lisää

Tapahtumat

Maailmanliigaa Suomi-Hollanti.

2.6.2015


Yritys järjestää matkan Maailmanliigan lentopallo-otteluun Suomi-Hollanti Espoossa perjantaina 26.6. Kaikki tiedustelut ja sitovat ilmot seuran sihteerille 040-581 1670. Kannattaa olla nopea:)

Lue lisää