JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt Aluefinaaleissa.

24.3.2015


Yrityksen B-tytöt jatkoivat lentopallokauttaan kuukauden tauon jälkeen Valkealassa, missä Etelä-Suomen Alueen finaaliturnauksen avauksessa koki kismittävän 2-1 tappion Korian Ponnelle. Virheiden sävyttämässä ottelussa molemmilla oli mahdollisuutensa, mutta Ponsi käytti sen hyväkseen kolmannen erän lukemilla 15-12. Näin mitalipelit karkasivat ennen kuin turnaus kunnolla ehti edes alkamaan.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritytksen C-tytöt Kouvolassa ja Salossa.

24.3.2015


Myös C-tyttöjen kausi jatkui aluemestaruusturnauksella, kun Kouvolassa pelattiin sijoista 7-11. Yritys selvitti avausottelussaan Imatran Artamin kolmen erän ottelussa, missä tasaisuus oli leimaa antava. Kolmaskin erä Yritykselle vasta jatkopalloilla 17-15. PuMaa vastaan Yritys ei riittänyt, mutta syttyi Mäntyharjun Virkistystä vastaan tosi taisteluun.

Lue lisää

Lentopallouutiset

E-tytöt Parikkalassa ja Mäntsälässä.

24.3.2015


Yrityksen E-tytöt vierailivat kahdella joukkueella Parikkalassa, missä ratkottiin Aluesarjan finalisteja. Emäntäjoukkue Parikkalan Urheilijat oli lopulta paras voittamalla kaikki ottelunsa. Yrityksen kakkosjoukkue taisteli toiseksi voittamalla Blues Volleyn ja Yritys ykkösen. Yritys ykkönen voitti kahden tappion jälkeen Blues Volleyn 2-0 ja sijoittui näin turnauksessa kolmanneksi. Alueen finaaliturnaukseen joukkue pääsee pelaamaan sijoista 7-12.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt päätti Kauhavalla.

24.3.2015


Kausalan Yrityksen B-tytöt päättivät lentopallokauden lauantaina Kauhavalla, missä pelattiin valtakunnan sarjan sijoista 26-31. Kahden tappion ja yhden voiton myötä Yrityksen sijoitukseksi tuli 30, kun joukkueita oli kaikkiaan 78. Yritys joutui Kauhavalla kovempaan kolmen joukkueen alkulohkoon, missä tappiot Kauhavan Wisalle ja Euralle pudottivat joukkueen pelaamaan jäännössijoista.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen Salamat Imatralla.

24.3.2015


Kausalan Yrityksen D-tyttöjen Salamat pelasivat viikonvaihteessa Imatralla, missä joukkue kohtasi jo Aluefinaaliin selviytyneet Artamin, Blues Volleyn, Ponnen ja PuMan. Salamat saalisti neljästä ottelusta yhden voiton, kun Blues Volley ja Artami veivät pisteet suoraan 2-0 ja Puma tiukassa väännössä 2-1.

Lue lisää

Lentopallouutiset

D-tyttöjen Timantit Sipoossa.

24.3.2015


Yrityksen D-tyttöjen Timantit vieraili lauantaina Sipoossa, missä pelattiin Eslan Tiikerisarjaa. Tuloksena turnauksen neljäs sija, mikä vie ensimmäistä vuottaan D-tytöissä pelaavan joukkueen pelaamaan Tiikerisarjan sijoista 13-16. Timanttien 2-0 tappiot tulivat Salpista ja Vantaata vastaan, mutta Perttulan Tähti joutui jo tiukalle, kun Timantit taisteli erän.

Lue lisää

Tapahtumat

Nuorisotuomarikurssi

23.3.2015


Juniorilentopalloilijoiden tuomari- ja kirjurikoulutus liikuntahallissa lauantaina 28.3. klo 9.00 alkaen. Koulutus tähtää paitsi normaalin turnaustoiminnan läpiviemiseen, myös huhtikuun 25.-26. päivinä Kausalassa pelattavan M 35v. lentopallon SM-lopputurnauksen järjestelyyn.

Lue lisää