JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yritys vei Kymenlaakson Derbyn.

28.12.2014


Yrityksen naisjoukkue oli musertavan ylivoimainen naisten lentopallon harjoitusturnauksessa viime lauantaina. Kymenlaakson Derbyksi mainostetussa turnauksessa olivat vastakkain laaksokunnan parhaat naisjoukkueet, 2-sarjasta tutut Kouvolan Lentopalloilijat, Karhulan Veikot ja Valkealan Kajo sekä Viking Line Cupia pelaava Yritys. Taso turnauksessa ei noussut niihin puitteisiin, mihin näillä joukkueilla pitäisi.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Vanhemmat vauhdittivat pallokoulut joulutauolle.

11.12.2014


Kausalan Yrityksen pallokoulut 3-4 v. ja 5-6 v. tytöille ja pojille jäivät joulutauolle ja pukin odotuksiin viime maanantaina. Syyskausi pantiin pakettiin pikkujoulutunnelmissa, missä leikinomainen kisailu yhdessä vanhempien kanssa oli mukaansa tempaavaa ja mikä parasta, myös isät ja äidit iskeytyivät yhteiseen hauskan pitoon täysillä.

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallojunioreiden seuraleiri

7.12.2014


tyttöjunioreiden E-, D-, C- ja B-tytöt lentopallon seuraleiri Kausalan liikuntahallissa 3.-4.1.2015. Vetäjinä juniorivalmentajat ja naisjoukkue. Ilmoittautuminen leirille 19.12. mennessä valmentajille tai sähköpostitse osoitteeseen katja.backman@gmail.com. Seuraleirin aikataulu löytyy alta: Seuraleiri

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen Salamat iski Savitaipaleella.

7.12.2014


Kausalan Yrityksen D-tytöt urakoivat lauantaina 22.11 Savitaipaleella kolmen joukkueen voimin. Timantit ja Tähdet jäivät tällä kertaa kovia vastaan voitoitta, mutta pääsivät riemuitsemaan joukkuetovereiden menestyksestä, kun Yrityksen Salamat iski. Joukkue venyi päivän aikana neljällä voitolla täyteen pistepottiin, mikä toi valmennuksen silmäkulmiin tunteita herättävää kosteutta.

Lue lisää

Lentopallouutiset

E- ja F-junnuilla hieno Toimintapäivä.

7.12.2014


Yritys järjesti viime viikon sunnuntaina hienon nuorten lentopallotapahtuman, oikean Toimintapäivän F-ikäisille junioreille ja peliturnauksen E-tytöille. Mukana oli Yrityksen neljän joukkueen lisäksi Sibbo Vargarnan Gepardit ja Leopardit, Mäntsälän Urheilijat, Salpis Pop ja Iitin Pyrinnön poikajoukkue. Pelit kolmella kentällä kestivät reilusti päälle kolmen tunnin ja tunnelma koko ajan korkealla.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Pyrintö yllätyksen portilla-Yritys vei trillerin.

7.12.2014


Kausalan Yrityksen emännöimässä Viking Line Cupin turnauksessa nähtiin sunnuntaina naisten sarjan voitosta trillerimäinen loppuhuipennus. Emäntäseura Yritys ja naapuri Pyrintö pelasivat keskinäisessä ottelussa 1-1 tasapelin ja olivat ennen viimeistä kierrosta voittaneet muut pelit 2-0. Näin ratkaisu jäi viimeiselle kierrokselle, millä Pyrintö kohtasi Nastolan Iskun ja Yritys samaan aikaan Tapanilan Erän.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt jatkavat E-poolissa.

2.12.2014


Kaksi 2-1 tappiota kuittaantui 2-0 voitolla. Yrityksen B-tyttöjen E-poolin lentopalloturnauksessa huokui viime lauantaina poolisysteemin tuomat edut. Yrityksen lisäksi turnauksessa olleet Littoisten Työväen Urheilijat, Euran Raiku ja Koijärven Kunto joutuivat kaikki venymään parhaimpaansa, joista Eura osoittautui lopulta vahvimmaksi. Helpolla ei Eura turnausvoittoa kolmesta voitostaan huolimatta Kausalasta vienyt.

Lue lisää