JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Biitsi-toimintapäivä kentällä lauantaina.

30.7.2014


LiikuPassi -tapahtumassa tapahtumia 6-16 vuotiaille. Kausalan Yrityksen järjestämä Biitsi-toimintapäivä toteutetaan ensi lauantaina 2.8. Kausalan urheilukentällä. Tapahtuman pääteemana on rantalentispelailua ja – kisailua, mutta ohessa nautitaan myös mehutarjoilusta. Yrityksen valmentajat ovat tätä luettaessa kokoontuneet tapahtuman johdosta ja odotettavissa onkin lisäaktiviteettia normaalin biitsin lisäksi.

Lue lisää

Uutiset

Naperot ennätysten kimpussa.

27.7.2014


Kausalan Yrityksen kauden toiset Naperokisat alle 7-vuotiaille tytöille ja pojille sujuivat ennätysten merkeissä. Urheilukentän suoristuspaikoilla omia rajojaan mittasi paitsi ensikertalaiset, myös viime kesältä rutiinia hakeneet ”kokeneet konkarit”, joista useimmat mittauttivat uudet ennätyslukemat virallisilla matkoilla. Osanottajia oli karvan vaille 50, joten kuuma lomakausi otti omansa, mutta myös antoi, sillä mukana oli...

Lue lisää

Tapahtumat

Naperokisat 0-7-vuotiaille

17.7.2014


Yritys järjestää kesän toiset Naperokisat kentällä tiistaina 22.7 klo 18.00. Nyt kisoissa on hieman "isoisten" meininkiä, sillä juoksuissa lasketaan sekunnit ja hypyissä sekä heitoissa mitataan sentit. Paremmusjärjestykseen ei osallistujia silti laiteta. Naperokisojen sponsori, Helmi Säästöpankki, on lahjoittanut palkintoja niin, että kaikille osallistujille ojennetaan jotain  kättä pitempää.

Lue lisää

Uutiset

Säästämisen maksimoiminen.

2.7.2014


Kausalan Yrityksen veteraanit keksivät oivan tavan säästää polttoaineessa ja ottaa hyötyliikunnasta kaikki itselle. Vetoauto on jätetty kotiin ja kaksikko on menossa hakemaan peräkärrin kanssa pahvikuormaa Ravintola Riemurallista. Hetken kuluttua matka suuntautui Yrityksen varastolle Ahokankaantielle, missä paalaus voi alkaa :)

Lue lisää