JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Riikka Ahosesta ensimmäinen YritysNuori.

27.5.2014


”Mieluummin tapaan ihmisiä, kuin töllötän televisiota”. Iitinseutu/Ritva Launeskoski. Kausalan Yrityksessä on ensimmäisen kerran valittu YritysNuori, ja hän on kausalalainen Riikka Ahonen,16. Mopolla liikkuva Riikka on pelannut seurassa lentopalloa, mutta polviongelmien takia pelit on ollut pakko toistaiseksi jättää.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys päätti kauden palkintosateeseen.

19.5.2014


Riikka Ahosesta ensimmäinen ”YritysNuori”. Yrityksen lentopallokausi päätettiin viime perjantaina palkintosateeseen. Tenniskentällä järjestetyn tapahtuman aluksi pidettiin monitaitokisa, missä eri ikäluokkien tytöt ratkoivat paremmuuttaan tekniikassa, ketteryydessä ja tarkkuudessa, välineinään paitsi lentopallot, myös aidat, korirengas, hyppynaru ja köysiportaat. Tasaisen kisan mestareiksi selvisivät tasapääpisteillä C-tyttöjen Vilma Taavitsainen ja Moonika Rautiainen, D-tyttöjen Sanni Ruuskanen, E-tyttöjen...

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen A-tytöt 10. SM-finaaleissa.

15.5.2014


Minimitavoite täyttyi, mutta venymistä ei nähty. Yrityksen A-tyttöjen lentopallojoukkue teki SM-finaaliturnauksessa Viitasaarella odotetun esityksen kymmenenneksi saavuttaen samalla asetetun minimitavoitteen. Suomen mestaruuden vei Kuusamon Pallo-Karhut, jolle Yritys hävisi alkulohkossa 2-1. Hopeaa otti Pihtiputaan Ploki ja pronssia suuri yllättäjä Espoo Lentis.

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallon EM-karsintamatka

14.5.2014


Matka miesten lentopallon EM-karsintaturnaukseen Vantaan Energia Areenalle järjestetään lauantaina 24.5. Matka + liput otteluihin Portugali - Moldova (klo 15.00) ja Suomi - Itävalta (klo 18.00) jäsenille hintaan, aik. 35 € ja alle 16v 15 €. Ei jäsenille hinnat ovat 45 € ja 25 €.

Lue lisää

Tapahtumat

Kesäpostin lajittelutalkoot.

1.5.2014


Kesäpostin lajittelutalkoot Kunnantalon valtuustosalissa maanantaina ja tiistaina 5.-6.5. klo 12-20 (Tiistain päättymisaika riippuu maanantain osallistujamäärästä!) Niin junnut kuin heidän vanhempansa ovat tervetulleita talkoilemaan.

Lue lisää