JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Uutiset

Naperot loivat tunnelman tiistaina.

28.7.2013


Sekunnit ja sentit olivat vain sivuseikka, kun Kausalan Yrityksen järjestämät kauden toiset Naperokisat järjestettiin viime tiistaina urheilukentällä mahtitunnelmissa. Urheilullista korostumaa haettiin ajanotoilla ja mitoilla, mutta turhaan. Naperot tiesivät mitä tekivät ja loivat itse tunnelman niin juoksuradalla, kuin heittopaikoilla.

Lue lisää

Tapahtumat

Liikkuva tori

25.7.2013


Torilla tapahtuu taas ensi lauantaina, kun iittiläiset yhdistykset yhdessä Iitin Tiltun ja kunnan kanssa järjestävät ”Liikkuva Tori” nimellä toritapahtuman klo 8-13. Mukana on myös Kausalan Yritys, joka järjestää toimintaa lentopallonuorille ja opastaa uusia kiinnostuneita tyttöjä lajin pariin. Tarkkuusheittoon ja temppuradalle osallistuvien kesken arvotaan myös palkintoja.

Lue lisää

Tapahtumat

Naperokisat 0-7v.

11.7.2013


Kausalan Yritys järjestää alle 7 v naperoille omat yleisurheilukilpailut Kausalan kentällä tiistaina 23.7 alkaen klo 18.00. Kilpailut ovat toiminnan jatkoa kesäkuun perinteisille Naperokisoille, mutta nyt otetaan aikaa ja lasketaan sentit, kuten kilpailuissa konsanaan. Kisat ovat avoimet kaikille 7 vuotta täyttäneille ja sitä nuoremmille pojille ja tytöille.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys todisti Suomi tappion.

6.7.2013


Mikkelin Power Cupissa hopealle selviytynyt F-tyttöjen lentopallojoukkue sekä matkassa mukana olleet aikuiset lajifriikit saivat todeta pettymyksen, kun Suomen miesten lentopallomaajoukkue kärsi tappion Maailmanliigan ottelussa Hollantia vastaan viime perjantaina Tampereella. Ottelun numerot 1-3 (25-23, 23-25, 23-25, 23-25) tiesivät Suomelle ahtaita oloja, sillä kuuden joukkueen lohkossa sekä Etelä-Korea, että Japani hengittävät pisteen...

Lue lisää