JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Junnujen kesätreenit

21.6.2013


Junnujen (-01 ja AIEMMIN syntyneet) kesätreenit käynnistetään keskiviikkona 26.6 klo 18.30 urheilukentällä. Käydään aluksi läpi kesän ohjelmaa ihan paperilla ja sen jälkeen käytännössä. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan ohjelmaan ja seuraamaan harjoituksia.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Olterit palkitsi Pinja Vatasen.

11.6.2013


Olteri-Kilta on ryhmä aikansa lentopalloilijoita, mikä esiintyy usein lentopallon suurtapahtumissa ja varsinkin Power Cupissa jakamassa huomionosoituksia nuorille pelaajille. Mikkelissä Killan jäsenet palkitsivat perinteiseen tapaan kahden, eri puolilta Suomea tulevan seuran, Lapin Susien ja Kausalan Yrityksen nuoret pelaajat hyvistä suorituksista, jotka samalla nimettiin Olteri-Killan kummipelaajiksi.

Lue lisää

Tapahtumat

Maailmanliigaa Suomi-Hollanti

11.6.2013


Yritys tekee matkan Tampereelle miesten lentopallon Maailmanliigaotteluun Suomi-Hollanti perjantaina 5.7.  Matka on loppuunmyyty, kun sitoutuneita ilmoittautujia kertyi yhteensä 28. Mukana on parikymmentä aikuista lajin ystävää sekä mm. Mikkelin Power Cupissa hopeamitalillaan yllättänyt Yrityksen F-tyttöjen joukkue Joanna Puukka, Iina-Lotta Kuisma, Nea Ojala, Jenna Tuomainen ja valmentaja Marja Puukka. Lähtö tapahtuu Kausalan torilta klo 14.30

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys Mikkelin mitalisateessa.

10.6.2013


Mikkelissä neljä päivää kestänyt kansainvälinen 29. lentopalloilun junioriturnaus, Power Cup, piti sisällään kaikkea sitä, mitä suurturnaus pitää voi. Dramatiikasta vastasi Liiton tuore tulospalveluohjelma, mikä kaatui jo toisena kilpailupäivänä ja onnistumisten huipulta nähtiin paitsi erinomaiset järjestelyt, myös Kausalan Yrityksen huikea menestys. Kaksi mitalia, kulta ja hopea oli tuplasti yli odotusten.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritykselle Power Cup on ISO IN.

5.6.2013


Yrityksen lentopalloilussa Power Cup on jo pitkään ollut ISO In. 1990-luvun puolivälissä alkanut perinne on jatkunut paria poissaoloa lukuun ottamatta, jolloin pohjoisten Rovaniemi ja Tornio on paikattu TUL:n Liittojuhlilla. Ensi torstaina 6.6 Mikkeliin suunnataan entistä isompana, yhdeksän joukkueen ja yli 70 jäsenen voimin.

Lue lisää