JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Hanna ja Veera Salomäki Yrityksen vahvuuteen.

29.8.2012


Viime vuodet Lahden Kimmossa ja Kappa Volleyssa pelanneet siskokset Hanna ja Veera Salomäki täydentävät Yrityksen tusinan pelaajasopimuksia naisten lentopallon 1-sarjassa. Molemmat kirjoittivat sopimuksen myös A-tyttöihin, joten ikäluokan SM-menestystä haetaan tällä hetkellä kahdeksan pelaajan voimin. Hanna Salomäki on siskoksista vanhempi, 18 vuotta täyttänyt 176 senttinen yleispelaaja, joka opiskelee Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tyttöjä alueleirillä.

27.8.2012


Lentopallokausi alkaa pikkuhiljaa olla käsillä ja sitä on vauhdittanut Etelä-Suomen alueen leiritykset eri ikäryhmän tytöille. C-tyttöjen kutsuleiri pidettiin elokuun puolivälissä Pajulahdessa, missä mukana oli Yrityksen nelikko Jenna Puukka, Suvi Karjalainen, Rosa Purtilo ja Anni Mertakorpi. Leiri oli jatkoa kevään avoimille leireille, mistä osa oli nyt kutsuttu jatkoleirille tähtäimenään paikka aluejoukkueessa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Jenni Mäkinen jatkaa kasvattajaseurassa.

27.8.2012


Essi Martinmäki Yrityksen toiseksi liberoksi. Yrityksen naisten lentopallojoukkue sai miellyttävän pelaajasopimuksen, kun Jenni Mäkinen päätti jatkaa kasvattajaseuran riveissä. Jennillä olisi ollut vientiä liigajoukkueita myöten, mutta ainakin tällä erää hän torjui houkutuksen ja päätti jatkaa tutussa joukkueessa. Keskipelaajana hän on Petra Heikkisen ohella tärkeä roolipelaaja niin hyökkäyksissä kuin torjunnoissa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Junnuilla onnistunut yöleiri.

27.8.2012


Kausalan Yrityksen juniorit viettivät viime viikonlopun Kausalan liikuntahallilla harjoitellen ja luoden yhteishenkeä tulevaa kautta varten. Parikymmentä nuorta oli jaettu harjoituksia varten kahteen ryhmään, E-/D-tyttöihin sekä C-/B-tyttöihin. Palloharjoituksia liikuntahallissa mahtui kahteen päivään molemmille ryhmille kolme. Oheisharjoittelua tehtiin lisäksi myös liikuntahallin ympäristössä, urheilukentällä ja pururadalla.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Sanna Simola ja Laura Hanninen jatkavat Yrityksessä

17.8.2012


Välivuoden opiskeluissa pitävät kevään ylioppilaat Sanna Simola ja Laura Hanninen jatkavat Yrityksen paidassa myös ensi kauden. Molemmat pelaajat sopivat ikänsä puolesta viimeistä vuottaan myös A-tyttöihin, joten naisjoukkueen lisäksi kevään SM-hopeamitalistit hakevat menestystä myös oman ikäisissään. Sannalla ja Lauralla alkaa kolmas kausi Yrityksen edustusjoukkueessa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Tuttu neliapila jatkaa Yrityksessä.

10.8.2012


Yrityksen naisjoukkue sai viime torstaina tutun nelikon jatkosopimuksia syyskuun lopussa alkavaan lentopallon 1-sarjaan. Yleispelaajat Mira Pienmäki ja Maria Suvanto, keskipelaaja Petra Heikkinen sekä passari Christina Liutu ovat kaikki tuttuja jo kahdelta viime vuodelta. Uusista sopimuksista Pienmäkeä lukuunottamatta Suvanto, Heikkinen ja Liutu mahtuvat ikänsä puolesta vielä kaksi vuotta A-tyttöihin, mikä sopimuksessa...

Lue lisää

Tapahtumat

Junnujen Yöleiri

8.8.2012


Kausalan Yritys järjestää E-B-ikäisille lentopallojunioreilleen kaksipäiväisen lentopalloleirin liikuntahallilla 24.-25.8.2012. Leirin tarkoituksena on tarjota tytöille kehittäviä harjoituksia tulevaa kautta varten sekä luoda yhteishenkeä kaikkien seurassa pelaavien junioreiden kesken.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Miamari Kuronen palaa Yrityksen paitaan.

8.8.2012


Yrityksen naisjoukkueen sopimusasiat lentopallon 1-sarjaan ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Ensimmäisinä musteen papereihin kuivattivat viime kauden ykköspassari Katja Backman ja paluun Yrityspaitaan tehnyt Miamari Kuronen. Kuronen pelasi edustustasolla viimeksi puolitoista vuotta sitten, kun kevään 2011 kolmessa ottelussa oli liberon paikalla ratkaisemassa joukkueen säilymistä 1-sarjassa.

Lue lisää