JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Kausalan Yrityksen kesäkahvila

12.6.2012


Kausalan Yrityksen kesäkahvilavuoro kirkonkylän kesäkahvilassa on 29.6.-1.7. Kausalan Yritys haastaa kaikki jäsenensä pyöräilemään kirkolle kyseisenä viikonloppuna. Mahdolliset arpajaisvoitot ja myytäväksi tulevat leivonnaiset voi toimittaa Pirjo Backmanille, 040-7035638.

Lue lisää

Lentopallouutiset

A-tytöt Power Cupin neljänsiä

12.6.2012


Kausalan Yritys mukana kahdeksalla joukkueella. 7.-10.6. pidetyssä Power Cup-turnauksessa Turussa koettiin hienoja otteluita, onnistumisen iloa, ajoittain ehkä myös pettymyksiä ja ilmastonmuutoksia auringonpaisteesta sateeseen, mutta kotiin palattiin jälleen yhtä kokemusta rikkaampana. Myös tuloksellisti turnaus oli pääasiassa onnistunut. Esimerkkiä pienemmille näyttivät, ja sijoituksellisesti parhaiten pärjäsivät A-tytöt, jotka sijoittuivat 24 joukkueen sarjassa hienosti neljänsiksi.

Lue lisää

Uutiset

Naperot täyttivät urheilukentän

6.6.2012


Liike on lääke keräsi lähes 200 liikkujaa. Toista sataa naperoa täytti kentän, kun Kausalan Yritys järjesti kaikille avoimet Naperokisat viime tiistaina. Järjestyksessään kuudensia Naperokisoja uhkasi muutama synkkä sadepilvi, joka avasi hanoja pian pikapyrähdyksen jälkeen. Kokonaan ei toiminta kuitenkaan loppunut, sillä pomppupatjoilla ja leikkivarjolla riitti väkeä sateesta huolimatta.

Lue lisää

Hiihtouutiset

Mikko Rantanen Yrityksen paras hiihtäjä

2.6.2012


Kiteen SM-hiihto ratkaisi marssijärjestyksen. Mikko Rantanen palkittiin Yrityksen parhaana hiihtäjänä 2012. Rantanen otti toisen kiinnityksen kiertopalkintoon, minkä ovat lahjoittaneet Yrityksen hiihdon pitkäaikaiset työmyyrät Erkki Hyttinen ja Jukka Eloranta. Viime talvena hiihtäjiä vaivanneet sairaudet värittivät kilpailukautta ja startteja tuli tilille ennätyksellisen vähän.

Lue lisää