JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

VI AVOIMET NAPEROKISAT

20.5.2012


VI AVOIMET NAPEROKISAT alle kouluikäisille järjestetään Kausalan urheilukentällä Yrityksen toimesta tiistaina 5. päivä kesäkuuta klo 17.30. Naperot ja taustavoimat ovat ottaneet kisat hyvin vastaan ja ilmojen salliessa kentällä on nähty pitkälle toista sataa mukulaa testaamassa temppurataa, ponnistamassa pomppupatjalla ja nauttimassa mehevän mehun ja munkin makuja.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys päätti kauden palkintosateeseen

11.5.2012


Power Cup info siirsi tavoitteet kesäkuun alkuun. Kausalan Yrityksen lentopallokausi päättyi junioreiden osalta viime viikon perjantaina, kun E-, D-, C- ja B-tytöt kokoontuivat taustavoimineen viettämään monimuotoista päätösiltaa liikuntahallissa. Illan alkuun miteltiin paremmuutta tekniikkakisassa, minkä jälkeen palkittiin kauden tsemppipelaajat, ahkerimmat talkootyön tekijät sekä joukkueiden valmentajat.

Lue lisää

Tapahtumat

Paperinkeräys

3.5.2012


Kausalan Yritys järjestää perinteisen kevään paperinkeräyksen ensi lauantaina 5. päivä toukokuuta. Yritys kiertää Kausalan taajaman ja noutaa ilmoitusten perusteella myös taajaman ulkopuolelta keräyspaperit talteen. Seura hakee myös kauempaa, mutta niistä on ehdottomasti ilmoitettava jo perjantaihin mennessä, jolloin ne voidaan hakea myös perjantai-iltana.

Lue lisää