JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

F-TYTÖT

(-09-10 syntyneet)

AS93809

F-tytöt kaudella 2017-18: Takana valmentajat Maija Leivo, Sofia Peltola ja Anna Ikonen.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 16.30-17.30

Perjantai klo 16.30-17.30 

 

Valmentajat:
Sofia Peltola, satusofia.peltola@gmail.com, 050-9114204
Maija Leivo
Anna Ikonen

 

F-tyttöjen Toimintapäivät

16.12.2017, Koria

Syyskauden kolmannet F-junioreiden Toimintapäivät pelattiin Korialla. Yhdeksän reipasta tyttöä pelasi kukin kolme peliä ja hoiti yhden tuomaritehtävän. Viime hetken perumisten vuoksi joukkueiden kokoonpanot muokattiin vasta pelipaikalla ja osa tytöistä joutuikin pelaamaan vaikeimmilla säännöillä, kuin mitä harjoituksissa on treenattu. Kaikki kolme joukkuetta sai kuitenkin paljon kokemusta, onnistumisia ja kotiinviemisiksi vielä pienet jouluiset muistamiset. Myös valmentajat taisivat suoriutua päivästä puhtain paperein. Otteluohjelma oli Korialla tehty aika tiukaksi, joten hampaankoloon jäi ainoastaan ”lainavalmentajana” mukana olleet Katin kahvihampaan kolotus ;)

Kengurut: Sofia, Lotta ja Alina - valm. Riikka

IMG 20171219 WA0003

Seeprat: Lilja, Neea ja Viivi - valm. Anna

IMG 20171219 WA0000

Leijonat: Moona, Juuli ja Venla - valm. Kati

 

 

19.11.2017, Kausala

Tunnelma oli jännittävä, kun oli kauden ensimmäisen kotiturnauksen aika. Mukaan olimme saaneet kaikki 17 peluria, jotka punaisissa pelipaidoissaan aloittivat päivän temppuillen Toimintapäivään kuuluvalla temppuradalla. Vieraita olimme saaneet Korilta kahden joukkueen ja Helsingistä kolmen joukkueen verran. Jokainen joukkue pelasi päivän aikana kolme peliä. Tärkeää tuomari- ja kirjuritehtävää päästiin myös treenaamaan.

Yrityksen F-tytöt oli jaettu neljään joukkueeseen. Mukana oli kokemusta jo viime kaudelta, mutta pelaamassa oli myös monta ensikertalaista, jolle päivä oli taatusti jännittävä. Niin lasten kuin vanhempienkin kasvoilta oli päivän päätteeksi nähtävissä iloisia ilmeitä. Toimintapäivät on lajia aidoimmillaan.

Seeprat: Emilia, Sofia, Alina ja Neea - valm.Riikka

Kengurut: Peppi, Enna, Lotta ja Ellen - valm. Sohvi

Leijonat: Lilja, Kerttu, Moona ja Viivi - valm. Anna

Koalat: Juuli, Lotta, Kiira, Venla ja Viivi - valm. Maija

 

28.10.2017, Puistola (Kengurut & Seeprat)

Kenguruitten (Emilia, Enna, Sofia ja Lotta, koutsina Heli) ja Seeprojen (Alina, Moona ja Neea, koutsina Maija) kauden ensimmäinen Toimintapäivä pelailtiin Puistolassa, Helsingissä. Päivä oli erittäin onnistunut ja tytöt olivat iloisella mielellä. Pieniä pettymyksiäkin jouduttiin kohtaamaan, kun vastustajat osasivatkin muutamia hienoja pelikikkoja. Tämä kuitenkin kuuluu pelin henkeen ja kasvattaa luonnetta. Vastustajina tytöillä oli Puman 5 eri kokoonpanoa ja yksi joukkue Vanlelta. Kengurut pelasivat jo hieman kokeneempien pelaajien Supersarjaa ja Seeprat ensikertalaisina Tiikerisarjaa.

Toimintapäivien päätteeksi kaikki tytöt saivat palkinnoksi kunniakirjat ja heijastimet. 

IMG 20171029 WA0003

Kengurut ja Seeprat valmentajineen yhteiskuvassa Toimintapäivän päätteeksi.

 

Ajankohtaista

  • Seuraavat F-tyttöjen Toimintapäivät pelataan 16.12. Korialla.