JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

E-tytöt

(-08-09 syntyneet)

E tytoet2

E-tytöt kaudella 2018-19: Takana vas. valmentaja Sofia Peltola, Neea Turunen, Emilia Leivo, Enna Peltola, Reetta Koskelainen, Lotta Hyypiä ja valmentaja Heli Peltola. Edessä vas. Sofia Hoikkala, Aino Lindroos, Peppi Peltola, Martta Leiramo, Lilja Säämänen ja Kiia Korhonen.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 17.15-18.30

Keskiviikko klo 16.15-17.30

 

Valmentajat:
Sofia Peltola
Heli Peltola

Yhteyshenkilö:
Kati Backman, 040.5813725, kati.backman@pp.inet.fi

Turnaukset

KEVÄT 2019

 

SYKSY 2018

1.12.2018, Ruokolahti, Aluesarja (Donitsit)

E-tyttöjen Donitsit-joukkue starttasi syyskauden päättävään turnaukseen lauantaiaamuna. Pikkubussin nokka suunnattiin Ruokolahdelle, jossa vastustajiksi osattiin odottaa kolmea tasaista joukkuetta.

Ensimmäinen peli pelattiin kotijoukkue Ruokolahden Rajua vastaan. Donitsit eivät otteluun syttyneet ja valitettavasti joukkueen ilmeetkään eivät kovin iloisilta näyttäneet. Toiseen erään löytynyt pieni rutistus ei riittänyt edes erävoittoon, vaan Raju voitti ottelun suoraan 2-0 (25-16, 25-23).

Ennen toista ottelua "katsomovalmentaja" Kati kävi pukuhuoneessa herättelemässä joukkuetta pienimuotoisella vaatimuksella nähdä iloisempaa peliä. Sitä nähtiinkin, vaikka vastassa oli ennakkoon kovempi Parikkalan Urheilijat. Nyt kentällä näkyi iloisempia ilmeitä, jotka johtivat myös onnistumisiin ja hyvään taisteluun. Kahden erän jälkeen tilanne olikin tasan ja ratkaisu jouduttiin hakemaan kolmannesta. Tämän vei pidemmillä tytöillä varustettu PaU, jolle koko peli siis 2-1 (25-17, 18-25, 15-12).

Pienen tauon jälkeen päivän viimeisessä vastaan asettui tuttu Valkealan Kajo. Kajo tuli kentälle sisuuntuneena kahden tiukan tappion jälkeen, mutta niin tuli kentälle myös Donitsit. Peli lähti käyntiin tasaisissa merkeissä ja niissä se myös päättyi. Eräpallot vuorottelivat ja useiden jatkopallojen jälkeen Kajo oli onnekkaampi ja otti erävoiton. Toisessa erässä Donitsien syötöt karkailivat eikä ensimmäisen erän taistelua enää nähty. Näin Kajo otti voiton 2-0 (28-26, 25-14) ja Donitsit joutuivat lähtemään kotimatkalle vain kokemusta takataskussaan.

Tulokset > >

 

11.11.2018, Koria, Tiikerisarja (Timantit)

Nuorempien E-tyttöjen syksyn toinen turnaus pelattiin isänpäivänä Korialla. Tiikerisarjaa pelaavat Timantit saivat turnaukseen lähes timanttisen alun. Vastustajana ensimmäisessä ottelussa ollut Valkealan Kajon Tikrut-joukkue ei saanut peliään kulkemaan ja Timantit ottivat helpon 2-0 (25-9, 25-9) voiton. Suurin ero joukkueiden välillä näkyi aloitussyötöissä, jotka Yrityksen tytöt syöttelivät varmasti kenttään.

Toiseen peliin verkon toiselle puolelle asettui Korian Ponnen Black-joukkue. Edellisessä turnauksessa Koria oli Timantteja parempi ja sama tahti jatkui nytkin. Pitkät pallot ja hyvä taistelu ei riittänyt ja Black hoiti ottelun nimiinsä 2-0 (25-16, 25-21).

Tunnin tauko ei tehnyt joukkueelle hyvää, kun kolmannessa pelissä vastaan tuli Kimmo Volley Lahdesta. Peliä kuvaa parhaiten tasainen eteneminen, johtoaseman vaihtuminen ja harmittavat virheet. Erien lopuissa alkoi jo näkyä myös väsymys ja keskittymisen puute, joka näkyi mm. vielä viime kaudella sallituilla koppi-kostetuksilla. KiVo jaksoi taistella myös erien loput ja otti näin tiukan 2-0 (25-21, 25-19) voiton.

Päivän viimeiseen peliin kentälle asteli jo väsynyt ja edellisen pelin tappiosta harmistunut joukkue. Pelissä vastassa ollut Korian Ponnen Red-joukkue sinnitteli ja ensimmäistä erää edettiin jälleen tasatahtiin. Sitkeä taistelu ja erityisesti hyvät ja hankalat aloitussyötöt johdattivat Timantit ansaittuun erävoittoon. Toiseen erään tytöt saivat hyvän alun ja pääsivät muutaman pisteen karkumatkalle. Tämä riitti koko erään ja näin edellisen turnauksen 2-1 voitto muuttui nyt voittoon 2-0 (25-21, 25-16). 

Tulokset > >

 

10.11.2018, Valkeala, Aluesarja (Donitsit)

 

7.10.2018, Kausala, Aluesarja (Donitsit)

Syyskuun alussa aloitettu harjoittelukausi pääsi ensimmäiseen testiin E-tyttöjen supersarjassa pelaavan Donitsit-joukkueen kanssa kotiturnauksessa su 7.10. Neljän joukkueen turnauksesta kotiinviemisinä oli kaksi 2-0 voittoa ja yksi 0-2 tappio. Kopit pelissä ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja pelataan jo "oikeaa" lentopalloa kolmella kenttäpelaajalla.

Ensimmäisessä pelissä Ruokolahden Rajua, ja toisessa pelissä Parikkalan Urheilijoita vastaan ratkaisevassa asemassa oli hyvä ja varma syöttö, jonka myötä molemmista kohtalaisen helpot voitot (25-18, 25-16 ja 25-21, 25-18).

Päivän viimeisessä pelissä vastaan asettui Valkealan Kajon Jellonat, joiden varmuus syöttökumassa ja liikkuvuus kentällä oli tällä kertaa selkeästi parempaa. Hienoja pelejä ja iloisia pelaajia!!!

Tulokset > >

 

7.10.2018, Valkeala, Tiikerisarja (Timantit)

E-tiikerisarjassa pelaava Timantit matkasi pikkubussilla Kajon kotihalliin kauden avausturnaukseen iloisin mielin. Iloinen mieli ja kannustava yhteishenki kantoivat läpi koko turnauksen. Tytöt ottivat ensimmäisestä ottelusta Kajo Tikruja vastaan 2-0 voiton. Omat varmat syötöt olivat tässä pelissä pisteiden tuojia. Toisessa pelissä nähtiin hienoja onnistumisia hyökkäyksissä ja pallot olivat pitkiä. Vastustajana ollut Korpo Black oli kuitenkin niskan päällä koko ottelun ja vei lopulta pisteet erin 2-0. Evästauon jälkeen vastaan asettui Kimmo Volley, jonka kanssa edettiin pisteissä rintarinnan molempien erien kalkkiviivoilla asti. KiVo oli kuitenkin erien lopuissa terävämpi ja vei ottelun lukemin 2-0.  Viimeisessä pelissä tuli vastaan Korpo Red. Peliin lähdettiin positiivisin mielin, vaikka takana oli pari tappiota. Tästä pelistä tytöt olivat kuitenkin päättäneet ottaa voiton. Ihan helpolla sitä ei saatu mutta ratkaisevan kolmannen erän kautta se tehtiin ja Timantit veivät pelin 2-1.

Tytöt ovat kehittyneet ja rohkaistuneet todella paljon viimekaudesta ja ahertamista oli ilo katsella. Jokainen pallo pelattiin iloisin mielin, eikä joukkue luovuttanut missään vaiheessa.

Tulokset > >

 

Ajankohtaista