JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

E-tytöt

(-07-08 syntyneet)

AS42304

E-tytöt, Jujut kaudella 2017-18: Takana vas. valm. Heli Peltola ja Aada Romppainen. Edessä vas. Martta Huppunen, Iiris Niemi, Minttu Peltola, Hertta Niemi ja Sara Suikkanen.

 

AS42310

E-tytöt, Ässät kaudella 2017-18: Takana valm. Salla Ojala. Edessä vas. Noora Ojala, Vilma Kantonen, Anni Hyvärinen, Saana Tapio, Viivi Laaksonen ja Oona Ojala.

 

AS42297

E-tytöt, Tikrut kaudella 2017-18: Takana valm. Jenna Puukka. Edessä vas. Kiia Korhonen, Enna Peltola, Martta Leiramo, Peppi Peltola ja Reetta Koskelainen.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 16.45-18.00

Keskiviikko klo 16.15-17.30

 

Valmentajat:
Jenna Puukka, 044-5020802
Salla Ojala. 040-7216332
Heli Peltola, 040-8336273

Yhteyshenkilö:
Leena Ikonen, 050-5707849, leena.ikonen@kymp.net

 

Turnaukset

KEVÄT 2018

8.4.2018, Valkeala (Aluesarjan sijat 1-6, Ässät)

Ässät pelasivat kauden viimeisen turnauksensa Valkealassa sunnuntaina 8.4. Turnauksessa pelattiin sijoista 1-6. Ensimmäinen peli oli Puma Leijonia vastaan. Peli oli tiukka ja jännä. Vuoroin peliä vei Ässät ja vuoroin Puma. Lopuksi PuMa näytti kuitenkin paremmuutensa voittamalla pelin 2-0.

Ensimmäisen ottelun lopputulokseen pettyneet Ässät kohtasivat seuraavassa pelissä ViLePa Blackin. Peli oli kankeaa alusta asti ja liikkuminen kentällä tahmeaa. Näin Ässät saivat kokea toisen tappion heti perään.

Tappion myötä sai jäädä myös mitalihaaveet ja vuorossa oli enää ottelu sijoista 5-6. Vastustajana oli kaudelta tuttu KaPo. Viimeinen peli oli jo hieman rennompaa ja saatiin tytöiltä hymykin irtoamaan. Ässät voittivat ottelun 2-0 sijoittuen näin sarjassaan hienosti viidenneksi.

Kaiken kaikkiaan tytöillä on hieno kausi takana ja ajatukset jo tulevassa Power Cupissa, jonne koko joukkue on lähdössä porukalla pitämään hauskaa lentopallon parissa.

Tulokset, alkulohko > >

Tulokset, sijoitusottelut > >

 

7.4.2018, Helsinki (Aluesarjan sijat 7-12, Jujut)

E-tyttöjoukkue Jujut matkusti lauantaina Puistolaan, jossa pelattiin aluemestaruussarjan sijoista 7-12. Kentälle asteli iloinen tyttökuusikko. Hiuksiin sidotut uudet lettinauhat ja Yrityksen verkkatakkiin puettu kisamaskotti nostivat osaltaan joukkueen hyvää pelifiilistä. Alkulohkossa Jujut näyttivätkin heti taitonsa VanLe Rubiinin ja PuMa Ilveksen pelaajille. Rauhallinen, kolmen kosketuksen peli toi helpot voitot molemmista otteluista. Katsomossa vastustajien huoltojoukot ihailivat ääneen kausalalaisten ”kelpo kuvioita”.  

Ruokatauon jälkeen kohdattiin toisen alkulohkon kakkonen PuMa Pantterit. Vastus oli selkeästi aamun joukkueita kovempi ja taidokkaampi. Tämä tuntui ottelun alussa lamauttavan Jujujen pelin, ja Pantterit pääsivät ottelussa niskan päälle. Turnausvalmentaja Heli Peltola kannusti ja rohkaisi tyttöjä hienosti myös epäonnistuneiden suoritusten jälkeen: leveäksi menneelle syötölle tai seinille kimmonneelle vastaanotolle vain naurettiin yhdessä, ja sen jälkeen keskityttiin jo seuraavaan yritykseen. Iloisen ja rennon peliotteen sekä rytmikkäiden taputusten myötä, joihin kannustajienkin oli helppo lähteä mukaan, saatiin ensimmäinen erä lopulta kääntymään voitoksi lukemin 25-23. Itsevarmuuden löydyttyä toinen erä vietiinkin jo selvästi 25-14.

Kun hyvä vire oli saatu päälle, taipuivat Kajon Leijonat finaaliottelussa helposti 2-0.

Oli upeaa päättää kausi onnistuneeseen turnaukseen ja aluemestaruussarjan seitsemänteen sijaan. Tyttöjen hienoista suorituksista saadaan kiittää valmentaja Jenna Puukkaa, joka on kauden aikana tehnyt upeaa työtä tyttöjen lentopallotaitojen kehittämiseksi.

Tulokset, alkulohko > >

Tulokset, sijoitusottelut > >

 

25.3.2018, Vantaa (Aluesarja, Ässät)

Ässät starttasivat aamulla aikaisin kohti Vantaata kevään kolmanteen turnaukseensa. Kellojen siirron ansiosta aamu tuntui aikaisemmalta, mutta Ässien menoa se ei häirinnyt. Menomatkalla musiikki soi ja tunnelma pikkubussissa oli hyvä.

Alkukevään loistavat pelit saivat jatkoa ja Ässät veivät turnausvoiton myös Vantaalla varmistaen samalla pääsyn pelaamaan sijoista 1-6 kauden viimeiseen turnaukseen. Kaikki vastustajat joutuivat taipumaan Ässien viedessä pelit puhtaasti 2-0 nimiinsä. Vastustajina olivat tutut KaPo, PuMa Pantterit, VanLe Rubiinit sekä Salpis Pink. Oli hienoa nähdä kuinka tytöt nauttivat pelaamisesta ja kaikilla oli hauskaa. Ilmaisia pisteitä ei juuri vastustajille annettu. Joukkue taitaa varmat syötöt, ja omia hyökkäyksiä päästään hyvien nostojen myötä rakentamaan tasaisesti. Selvästi myös pelisilmä on kasvanut ja taito pallon sijoittamiseen.

Tulokset > >

 

24.3.2018, Valkeala, (Aluesarja, Jujut)

Tulokset > >

 

11.2.2018, Nummela (Aluesarja, Jujut)

Yrityksen Jujut matkasivat turnausreissulle Nummelaan. Päivän kaksi ensimmäistä ottelua Kajon Leijonia ja Puman Jaguaareja vastaan toivat molemmat puhtaat 2-0 voitot.

Kolmas peli olikin huomattavasti haastavampi. Jujujen taisteluasenne oli kohdallaan, mutta aivan voittoon asti se ei tällä kertaa riittänyt. PuMan Tiikerit veivät ottelun suoraan kahdessa erässä.

Viimeiseen peliin joukkue lähti, edellisestä tappiosta huolimatta, hyvillä mielin ja kovalla taisteluasenteella. Vastustaja Vilepa vei ensimmäisen erän. Toisessa erässä Jujut pelasivat virheettömämmin, mikä toi selkeän erävoiton. Kolmatta ja ratkaisevaa erää kuljettiin pitkään tasatahtiin. Erän lopussa ViLePa oli kuitenkin vahvempi vieden sen lukemissa 15-10.

Kahdesta tappiosta huolimatta päivä oli loistava. Taistelutahtoa tytöiltä löytyi, mutta omat omat virheet antoivat vastustajille hieman helpotusta. Tytöiltä nähtiin kuitenkin loistavia puolustuksia ja hienoja hyökkäyksien sijoituksia.

Tulokset > >

 

10.2.2018, Hollola (Aluesarja, Ässät)

Lauantaina Ässätytöt matkustivat turnaukseen Hollolaan. Edessä oli 4 ottelua ja tiedossa pitkä päivä. Tytöt olivat varustautuneet päivään runsailla eväillä ja hyvällä luottavaisella mielellä. Vastassa olivat jo edellisessä turnauksessa tutuiksi tulleet PuMa Pantterit, Salpis Pink, VanLe Rubiinit ja KaPo. Tytöt veivät varmoin ottein kaikki pelit 2-0 ja näin ollen turnausvoiton nimiinsä. Pelissä tytöt haastoivat itseään kehittämään iskulyöntihyökkäystään, joita nähtiinkin runsaasti. Pitkän pelipäivän jälkeen kotimatkalla hamppariateriat maistuivat hyvin ja oli kiva palata kotiin täydellä vatsalla ja hyvillä mielin.

Tulokset > >

 

10.2.2018, Parikkala (Tiikerisarja, Tikrut)

Tulokset > >

 

20.1.2018, Kausala (Aluesarja, Jujut)

Jujujen kevätkausi starttasi kotihallissa iloisin mielin. Tytöt pelasivat todella hienoa peliä kahdessa ensimmäisessä ottelussa vieden 2-0 voitot niin Puma Jaquareilta kuin Kajon Pantereiltakin. Kolmannessa ottelussa Puma Tiikereitä vastaan oli Jujujen otteissa havaittavissa jo pientä uupumista. Hyvästä taistelusta huolimatta PuMa vei ottelun lukemin 2-0. Pienen tauon jälkeen tytöt saivat taas hyvän pelitsempin päälle ja Vilepaa vastaan tuloksena 2-0 voitto. Peleissä nähtiin iskulyöntejä, nättiä kolmenkosketuksen peliä ja hyvää liikkumista kentällä.

Tulokset > >

 

20.1.2018, Karkkila (Aluesarja, Ässät)

Ässät suuntasivat lauantaiaamuna klo 7.15 Ravilinnasta Karkkilaan Yrityksen pikkubussilla. Edessä neljän pelin turnaus. Vastustajina olivat KaPo, Salpis Pink, VanLe Rubiinit ja Puma Pantterit.

Tytöillä oli heti aamusta alkaen hyvä meininki päällä ja pelissä nähtiin hienoja suorituksia kaikilla osa- alueilla. Kyllähän virheitäkin sattui, mutta niistä pyrittiin ottamaan opiksi, jotta seuraavalla kerralla samat virheet eivät toistuisi. Peleissä nähtiin uskomattomia hakuja ja tytöt rohkeasti kokeilivat iskuhyökkäystäkin. Jos ei kaikki onnistu ensimmäisellä kerralla, niin yritetään uudestaan. Tuloksellisesti pelit eivät olisi voineet paremmin mennä Ässien ottaessa kaikissa neljässä pelissä otteluvoiton tuloksella 2-0 ja vieden turnausvoiton nimiinsä. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut, hymy oli herkässä niin pelaajilla kuin taustajoukoillakin. 

Tulokset > >

 

SYKSY 2017

17.12.2017, Mäntyharju (Aluesarja, Ässät & Jujut)

Ässät ja Jujut suuntasivat sunnuntaiaamuna 17.12.17 Mäntyharjulle kauden viimeiseen turnaukseen kahdella yrityksen pikkubussilla.

Ässien pelipäivä oli takkuinen, eikä peli meinannut lähteä luistamaan millään. Oliko mielessä jo joululoma vai väsyttikö edellisen päivän kymppisynttärit? Ensimmäinen peli MäViä vastaan tuotti uneliaasta tunnelmasta huolimatta  2-0 voiton, toisessa pelissä Kajon Panttereita vastaan ei Ässillä ollut mitään sanomista ja Pantterit veivät ottelun 2-0. Pelissä Jujuja vastaan tytöt saivat jo hieman välillä tsempattua ja veivät Jujuilta erän mutta ottelun voitti kuitenkin jujut 2-1. Päivän neljäs ja viiimeinen peli oli Kajon Leijonia  vastaan. Peli oli tiukka ja tasainen, mutta jostain Ässät löysivät vielä hieman tsemppimieltä päivän päätteeksi, saivat pelikuvioitaan selviteltyä ja onnistuivat voittamaan Leijonat 2-1. 

Kaikenkaikkiaan kausi on ollut huikea ja edistystä tyttöjen suorittamisessa on tapahtunut paljon. Nyt on hyvä rauhoittua joulutauolle!

Jujujen turnaus onnistui hienosti, vaikkakin ensimmäisestä ottelusta tuli niukka 0-2 tappio Kajon Jellonia vastaan. Tappiosta huolimatta tytöt olivat iloisella mielellä ja myös aremmat pelaajat saivat onnistumisia ja kannustusta joukkuekavereiltaan. Toinen peli Mäviä vastaan meinasi ensimmäisenn erän osalta kaatua omiin virheisiin, mutta ne saatiin onneksi korjattua ja Jujut veivät lopulta ottelun suoraan kahdessa erässä. Päivän viimeinen ottelu oli jälleen Yritysten keskinäinen kamppailu. Aiemmat kauden kohtaamiset olivat menneet Ässien nimiin. Vaikka Ässät veivätkin avauserän, Jujut eivät lannistuneet, vaan veivät kaksi seuraavaa ja näin olen koko ottelun lukemin 2-1. Joukkueiden tasaisuus tuli jälleen kerran todistettua syyskauden aikana, kun kumpikin joukkue sai toisistaan voitot.

Koko kausi on ollut antoisa ja tytöt ovat kehittyneet huimaa vauhtia. Osa uskaltaa jo kokeilla iskulyöntejä ja torjuntojakin. Iloinen mieli kantoi tyttöjä koko turnauksen ajan ja kyllä yhteiset pelimatkat vaan luovat lisää joukkuehenkeä.

Tulokset > >

 

16.12.2017, Hollola (Tiikerisarja, Tikrut)

Tulokset > >

 

26.11.2017, Kausala (Aluesarja, Ässät & Jujut)

E-tyttöjen aluesarjaa pelaavat Ässät ja Jujut saivat pelata kolmannen kierroksen ottelut omassa kotisalissaan. Ässillä otteluita oli vain kaksi, mutta tytöt ottivat niistä kaiken irti. Kumpikin peli oli tasainen ja peleissä voittajat ratkesivat vasta kolmansissa erissä. Ensimmäisenä Ässät kohtasivat Valkealan Kajon Leijonat. Pelin ensimmäinen erä oli vähän takkuinen, kunnes tytöt pääsivät jyvälle verkkopelaamisesta ja sormilyöntien merkityksestä pelissä. Leijonat veivät ensimmäisen erän, mutta toisessa erässä Ässät selvästi paransivat pelaamistaan ja taistelivat itsensä kolmanteen erään vieden lopuksi otteluvoiton.

Toinen ja samalla päivän viimeinen peli pelattiin Jujujen ja Ässien välillä. Ensimmäistä erää vei alusta alkaen Jujut ottaen myös erävoiton. Toisessa erässä tilanne kuitenkin kääntyi toisinpäin ja kolmannessa erässä saivat Ässät oteltua itselleen toisen otteluvoiton. Turnauksessa oli myös valmennuksessa apuja kokeneemmalta valmentajalta Riikalta, jonka avulla ja vinkeillä peliä saatiin kehitettyä astetta eteenpäin. Seuraavaan turnaukseen 17.12 tytöt matkustavat Mäntyharjulle, päättäen syyskauden. 

Tulokset > >

 

25.11.2017, Hollola (Tiikerisarja, Tikrut)

E-tiikerisarjan Tikrut matkasivat syksyn kolmannelle kierrokselle Kimmo-Volleyn vieraaksi Lahteen (tai oikeastaan Hollolaan, Kalliolan uudelle koululle). Päivä aloitettiin pelillä järjestävää seuraa vastaan ja vaikka peli ja varsinkin tuuletukset olivatkin aamutuimaan vielä varsin vaisuja, otti Tikrut KiVosta selkeän 2-0 voiton.

Toinen peli pelattiin Salpiksen Pinkejä vastaan. Ottelusta muodostuikin varsinainen trilleri ja jännitys meinasi viedä voiton niin pelaajilta, kuin valmentajaltakin. Tyttöjen pää pysyi kuitenkin viileänä kolmannen erän jatkopalloilla ja koko ottelu Tikruille 2-1.

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui Pinkit ET Salpis. Huikeat syötöt ja rohkeat ratkaisut veivät tämänkin pelin molemmat erät aina jatkopalloille asti, mutta niissä Tikrut olivat taas kylmäpäisempiä ja ottelu Tirkuille suoraan 2-0. Kolme ottelua ja kolme voittoa, voiko turnaus enää paremmin mennä? 

Tulokset > >

 

4.11.2017, Valkeala (Aluesarja, Ässät & Jujut)

Yrityksen E-tytöt (Ässät ja Jujut) matkustivat kauden toiseen turnaukseensa Valkealaan. Ässillä edessä oli kolme peliä ja yksi tuomarointivuoro. Tytöillä oli heti aamusta alkaen iloinen mieli ja nauru herkässä. Joukkueen yhteishengestä voi moni ottaa mallia. Tuetaan ja kannustetaan toisia, virheitä ei jäädä murehtimaan ja onnistumisista iloitaan.

Ässien vastustajina turnauksessa oli Valkealan Kajon Pantterit, Mäntyharjun Virkistys ja Kausalan Yrityksen Jujut. Ässät veivät kaikki ottelunsa 2-0, selkein piste-eroin. Tuloksellisesti pelit menivät loistavasti ja Ässätytöt olivat syystäkin tyytyväisiä päivän suoritukseen. Kentällä nähtiin hyvää liikkumista ja loistavia hakuja. Kaikki pelaajat ovat kehittyneet pelaajina asteen eteenpäin. Kehityshaasteena seuraavaan turnaukseen on kehittää kolmen kosketuksen peliä varmemmaksi.

Jujujen turnaus oli myös kaikin puolin positiivinen. Tuloksellisesti oli tietenkin myös pettymyksiä, mutta tytöt itse, kuin myös valmentaja, olivat erittäin tyytyväisiä peleihin. Tytöt pelasivat todella nättejä ja useita kolmen kosketuksen palloja. Jalka liikkui hyvin ja myös verkkopelaamiseen on tullut kehitystä. Nähtiinpä jopa pari iskulyötiäkin eli riskejä uskalletaan ottaa myös mikä on todella ilahduttavaa???? Ässille koetun tappion lisäksi Jujut nappasi voiton Kajon Panttereista suoraan kahdessa erässä. Viimeinen ottelu Kajon Leijonia vastaan päättyi niukkaan kolmannen erän tappioon.

Tulokset > >

 

8.10.2017, Kausala (Tiikerisarja, Tikrut)

Yrityksen pienimmät sarjaan osallistuvat Tikrutytöt valloittivat innokkuudellaan kotisalissa pelatussa kauden avausturnauksessa. Joukkue koostuu kolmesta ensimmäisen vuoden E-tytöstä ja kahdesta vielä F-ikäisestä tytöstä. Turnauksen avausottelusta muodostui jännitysnäytelmä. Vastustaja Kimmo Volley vei avauserän, mutta Yritys vastasi toisen erän voitolla. Kolmas erä päättyi tällä kertaa Tikrujen voittotuuletuksiin lukemissa 15-11. Päivän kahdessa muussa ottelussa verkon toiselle puolelle asttui kaksi Salpiksen joukkuetta. Näissä otteluissa Yritys joutui myöntämään vastustajan paremmuuden suoraan kahdessa erässä. Turnauksessa näkyi, että syötön merkitys on vielä iso, mutta loppua kohden nähtiin myös jo hienoja palautuksia ja myös joitakin kolmen kosketuksen suorituksia. Hieno suoritus tytöiltä ottaen huomioon, että vastustajissa nähtiin myös vuoden yli-ikäisiä pelaajia

Tulokset > >

 

8.10.2017, Kausala (Aluesarja, Jujut & Ässät)

Yrityksen E- tytöt, Jujut ja Ässät aloittivat kautensa kotisalissaan Kausalassa. Tällä kaudella on siirrytty pelaamaan kopitonta lentopalloa, mikä tuo uutta ilmettä peliin. Kummallakin joukkueella turnauksen alussa oli havaittavissa pientä jännitystä ja alkukankeutta, mutta päivän mittaan peli kuitenkin rentoutui ja muuttui pirteämmäksi. Peleissä nähtiin hienoja hyökkäyksiä, joissa pelaajat jo rohkenivat kokeilemaan myös iskulyöntiä.

Jujut aloittivat turnauksen kohtaamalla Kajon Pantterit. Ensimmäistä erää vei Pantterit erän päättyessä 25-10. Toisessa erässä Jujut saivat otetta pelistä, mutta toinekin erä Kajolle. Toisessa pelissä vastassa oli Kajon Leijonat. Peli oli tasainen, mutta päättyi Leijonien 2-0 voittoon. Kolmannessa pelissä Jujut saivat kerättyä itsensä hienosti ja taistelivat itselleen 2-0 voiton MäVistä.

Ässät pelasivat kolme tiukkaa peliä. Ensimmäisessä pelissä MäViä vastaan oli ilmassa jännitystä ja peli oli hieman kankeaa. Pelin ensimmäistä erää vei Ässät hienosti, mutta toisessa erässä tilanne kääntyi ja siirryttiin kolmanteen erään. Tiukan taistelun jälkeen Ässät veivät erän lukemin 15-13 ja samalla tuli kauden avausvoitto. Toiseen peliin Ässät saivat vastaansa Kajon Pantterit. Panttereita vastaan ensimmäisen erän vei Ässät, mutta toisessa erässä tytöt joutuivat taipumaan Panttereiden viedessä erävoiton ja tämäkin peli jatkui kolmanteen erään. Mysö tällä kertaa Ässät osoittivat paremmuutensa kolmannessa erässä ja päivän toinen voitto oli selviö. Päivän viimeinen peli pelattiin Kajon Leijonia vastaan. Pelissä nähtiin hienoja suorituksia ja hakuja ja Leijonat joutuivat tällä kertaa taipumaan Ässien voittaessa pelin 2-0.

Peleistä saatiin hyvää kokemusta kautta varten. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen Valkealaan.

Tulokset > >

 

Ajankohtaista