JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

D-TYTÖT

(-06-07 syntyneet)

D 06

D-tytöt, Salamat (-06 syntyneet) kaudella 2018-19: Vas. Hilla Martikainen, Aada Laaksonen, Nea Närhi, Saara Huppunen ja Ansa Liikkanen. Kuvasta puuttuu Aino Salo ja valmentaja Riikka Ahonen.

 

D 07

D-tytöt, Unocorns ja Pandat (-07 syntyneet) kaudella 2018-19: Vas. Martta Huppunen, valmentaja Jenna Puukka, Saana Tapio, Mia Laiho, Hertta Niemi, Vilma Kantonen, Iiris Niemi, Aada Romppainen, Oona Ojala, Viivi Laaksonen, Sara Suikkanen, Minttu Peltola ja Noora Ojala.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 15.45-17.00

Keskiviikko klo 16.15-17.30

Perjantai klo 17.30-19.00

 

Valmentajat:
Riikka Ahonen
Jenna Puukka

Yhteyshenkilöt:
D-06: Kati Backman, 040-5813725, kati.backman@pp.inet.fi
D-07: Leena Ikonen, 050-5707849, leena.ikonen@kymp.net

Turnaukset

SYKSY 2018

4.11.2018, Kausala (Tiikerisarja, Unicorns & Pandat)

D-tyttöjen tiikerisarja jatkui 07-syntyneiden tyttöjen osalta kotihallissa. Kokoonpanoihin oli edellisen turnauksen jälkeen tehty pari muutosta, tavoitteena kuitenkin pitää joukkueet tasavahvoina. 

Molemmat joukkueet, Pandat ja Unicorns, pelasivat kolme peliä. Puhtailla 2-0 voitoilla Unicorns voitti Salpiksen Leijonat, Super Salpiksen sekä Kimmo Volleyn. Tiukimmat vastukset tytöt saivat Salpiksen joukkueilta. Pandat sitä vastoin otti melko helpot 2-0 voitot Korian Ponnen kakkosjoukkuetta ja Salpiksen Smurffeja vastaan. Salpiksen Leijonat sitä vastoin laittoivat Pandat tiukoille päivän viimeisessä ottelussa ja näin Pandat kokivat ensimmäisen erämenetyksen voittaen kuitenkin ottelun 2-1.

Upea D-tyttöpäivä - 6 peliä, 6 voittoa. Unicorns; Minttu, Sara, Iiris, Vilma, Viivi ja Mia (valm. Jenna). Pandat: Martta, Aada, Hertta, Saana, Oona ja Noora (valm. Kati ja Salla)

Tulokset > >

 

3.11.2018, Valkeala (Aluesarja, Salamat)

Syksyn toinen kierros pelattiin Valkealassa. Tällä kertaa Salamat kohtasivat Korian Ponnen, Haminan Arsin sekä Valkealan toisen joukkueen.

Ensimmäinen haaste oli Koria ja vaikka ensimmäinen erä näytti kaikin puolin hyvältä, toinen erä olikin jotain aivan muuta. Toisen erän vahvan alun jälkeen tyttöjen ote herpaantui, eikä mikään tuntunut onnistuvan. Syöttövirheitä tuli runsaasti ja pallo näytti polttelevan näpeissä. Ponsi veikin toisen erän nimiinsä ja edessä oli kolmas erä. Siinä kaikki onnistuikin taas loistavasti, vaikka tytöt väittivätkin, että voitto on puolesta kiinni.

Seuraavana vastassa oli Hamina. Peli oli melko rauhallista ja eteni koko erän Salamat-joukkueen johdossa. Toisen erän alussa Hamina otti johtoaseman ja piti siitä kiinni kymmeneen pisteeseen saakka. Sisuuntuneet Salamat paransivat kuitenkin omaa peliään ja veivät lopulta voiton puhtaasti kahdessa erässä.

Viimeinen vastus oli Valkealan Kajon Energy. Peli oli huomattavasti räväkämpääedelliseen otteluun verrattuna. Salamat olivat kuitenkin hyvin valmistautuneita vieden ensimmäisen erän voiton. Toinen erä ei mennytkään samalla tavalla, sillä Energy tehosti puolustusta ja Salamat alkoivat hätäilemään oman pelinsä kanssa. Kahden aikalisän jälkeen ei ollut muuta tehtävissä kuin pelata niin hyvin kuin mahdollista. Se ei kuitenkaan riittänyt ja Energy vei erävoiton. Salamat lähti kolmanteen erään vauhdilla pelaamaan ja piti alussa saadun johtoaseman koko erän. Näin ollen Salamat otti Valkealasta päivän kolmannen voittonsa.

Tulokset > >

 

14.10.2018, Kausala (Aluesarja, Salamat)

-06 syntyneen Salamat-joukkueen kauden avausturnaus järjestettiin kotisalissa. Kausalaan saapui joukkueita Valkealasta, Ruokolahdelta, Mäntyharjulta sekä Korialta. Näistä Salamat pääsi haastamaan Mäntyharjun ja Ruokolahden. 

Mäntyharjua vastaan peli oli melkoisen jähmeää, eikä syötötkään mahtuneet aina ruutuun. Virheistä ja liikkumattomuudesta huolimatta Salamat käänsi pelin voitokseen puhtaasti kahdessa erässä.

Seuraava haaste olikin Ruokolahti. Ensimmäisen erän alkuhetket eivät hyvää luvanneet. Jos tahtoi haastaa Rajun, oli pakko alkaa liikkumaan sekä pelaamaan iloisella mielellä. Aikalisän jälkeen Salamat aloittivat hurjan takaa-ajon ja saavuttivat Rajun erän loppupuolella. Hienoa kiria ei kuitenkaan palkittu erävoitolla, kun Raju nappasi pari viimeistä pistettä vieden erän 25-23. Toiseen erään Yritys ei saanut enää hurmosta päälle ja Raju vei erän selkeästi nimiinsä.

Seuraavassa turnauksessa Valkealassa Salamat saavat sitten vastaansa lohkon muita joukkueita.

Tulokset > >

 

14.10.2018, Hollola (Tiikerisarja, Pandat & Unicornsit)

Pandat ja Unicornsit pääsivät pitkän odotuksen jälkeen aloittamaan pelikauden Hollolassa pelatussa turnauksessa. Ensimmäistä kertaa päästiin siis tositoimiin neljän kenttäpelaajan peleissä. Uutta oli myös joukkueiden kokoonpanot ja tietenkin tyttöjen itse keksimät joukkueiden nimet.

Lohkossa pelaa seitsemän joukkuetta, joten kaikissa turnauksissa ei pelata kaikkia vastaan. Tänään Pandat saivat vastaansa Super Salpiksen, jonka kanssa jouduttiin taistelemaan aina kolmanteen erään asti, kunnes ottelu kääntyi Pandojen voitoksi. Toisessa ottelussa vastaan asettui Kimmo Volley, ja vaikka ottelu päättyikin Pandojen hienoon 2-0 voittoon, jouduttiin toisessa erässä taistelemaan aina jatkopalloille asti.

Unicornsit kohtasivat ensimmäisessä ottelussaan Salpiksen Smurffit ja yksisarviset ottivatkin tästä ottelusta selkeän 2-0 voiton. Toinen ottelu pelattiin Korian Pontta vastaan ja siinäkin Unicornsit esittivät vahvaa kolmen kosketuksen peruspeliä, jolla vastustaja kaatui suoraan kahdessa erässä.

Päivän päätteeksi Pandat ja Unicornsit asettuivat toisiaan vastaan ja sillehän ei vaan valitettavasti voi mitään, että tasapeliä ei tässä lajissa voi pelata. Nämä keskinäiset pelit ovat aina enemmän ja vähemmän henkistä taistelua. Taidoiltaan kumpikaan joukkue ei varmasti ole toista parempi tai huonompi. Se joukkue voittaa, jolla voitontahto on sillä hetkellä suurempi. Tällä kertaa voittoa tahtoi enemmän Pandat vieden ottelun 2-0.

Treeneihin jää vielä harjoiteltavaa erityisesti ns. pallottoman pelaamisen kanssa. Myös neljännen kenttäpelaajan myötä sijoittuminen kentällä vaatii vielä vähän uutta ajattelua. Kokonaisuudessaan molemmat joukkueet esittivät kuitenkin varsin taitavaa peruslentopalloa. Tästä on tosi hyvä jatkaa eteenpäin!

Tulokset > >

 

Ajankohtaista