JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

D-TYTÖT

AS42329

D-tytöt, Vadelmat kaudella 2017-18: Takana vas. Kerttu Niemi, Lumi Kaariaho, Mimmi Peltola ja Sini Suikkanen. Edessä vas. Helmi Karjalainen ja Kerttu Ikonen.

 

AS42322

D-tytöt, Popparit kaudella 2017-18: Takana vas. Aada Laaksonen, Saara Huppunen, valm. Riikka Ahonen, Hilla Martikainen ja Ansa Liikkanen. Edessä Lyydia Leskinen, Nea Närhi ja Aino Salo.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 15.15-16.30

Keskiviikko klo 17.15-18.45

Perjantai klo 17.30-19.00

 

Valmentajat:
Riikka Ahonen, 040-7410123, riikka.ahonen98@gmail.com
Nea Ristola

Yhteyshenkilö:
Kati Backman, 040-5813725, kati.backman@pp.inet.fi

 

Turnaukset

KEVÄT 2018

15.4.2018, Ruokolahti (Aluesarja sijat 13-16, Popparit)

Popparit matkustivat kauden viimeiseen turnaukseen Ruokolahdelle taistelemaan sijoista 13-16.

Päivä starttasi ottelulla Valkealan Kajoa vastaan, missä tyttöjen jalat oli suurinpiirtein liimattu lattiaan kiinni. Peli päättyi kuitenkin Poppareiden hyväksi suoraan kahdessa erässä.

Seuraavassa pelissä Rajun 4-joukkuetta vastaan ei riittänyt enää seisoskelu vaan täytyi liikkua ja niinhän siinä kävikin. Peli oli hyvää ja Popparit saivat vaikeammistakin paikoista vielä palloa peliin. Molemmat erät olivat tiukkoja, mutta varmoilla syötöillä ja hyvällä puolustuksella Popparit veivät voiton.

Jäljellä oli enää viimeinen peli ja siinä ratkaistiin kuka on alueen 13. paras. Kannustus raikasi ja Popparit tekivät kaikkensa voittaakseen pelin. Ongelmaksi koitui kuitenkin lukuisat syöttövirheet. Vastustaja Raju 2 pelasi myös todellä hyvää peliä, joten Poppareiden oli tällä kertaa tyytyminen sarjan 14. sijaan.

Kaiken kaikkiaan pelit olivat hyvin tasaisia ja joukkue sai erittäin hyvät haastajat kauden viimeiseen turnaukseensa.

Tulokset > >

 

14.4.2018, Kausala (Aluesarjan sijat 1-8, Vadelmat)

Vadelmat saivat kunnian päättää tämän kauden ja pikkukentän pelit kotisalissaan. Alkulohko aloitettiin tuttua ja kovaa Raju 1 vastaan. Ensimmäinen erä katseltiin vastustajan otteita, joten erä selvin numeroin Rajulle. Toisessa erässä tytöt antoivat jo hienon vastuksen. Palloja puolustettiin hyvällä prosentilla ylös ja hyökkäyksetkin löysivät tien oikeisiin paikkoihin vastustajan kentässä. Erä kuitenkin kääntyi lopulta Rajulle 22-25 ja näin ollen koko ottelu 0-2.

Valmentaja Nean ja varmasti osan tyttöjenkin tiedossa oli, että kahdesta seuraavasta oli otettava voitot, jos mielii pelata pronssisesta mitalista. Ensimmäisenä vastaan asettui tuntematon Espoon lentis. Ensimmäistä erää edettiin tasatahtiin loppumetreille asti, mutta Vadelmat osoittivat kovuutensa vieden erän 25-21. Toinen erä alkoi Vadelmilta melko nihkeästi. Herättelevän aikalisän jälkeen lähdettiin takaa-ajoon tilanteesta 7-16. Vadelmat näyttivät taistelu- ja voitontahtonsa ja saivat eron kurottua kiinni ja porskuttivat lopulta erä- ja otteluvoittoon. Hurja nousu oli yllätys katsomossa istuville kannustajille kuin myös hieman valmentajallekin.

Edellisestä ottelusta saatu taistelutahto kantoi myös voittoon seuraavasta ottelusta, jossa vastaan asettui tuttu Hollolan Salpis. Ensimmäisen erän Salpis pysyi jotenkin Vadelmien kyydissä, mutta toinen erä olikin Vattujen hienoa näytöstä.

Pronssiotteluun vastaan asteli kaudella useamman kerran kohdattu BV/MU eli Blues Volleyn ja Mäntsälän Urheilijoiden yhdistelmäjoukkue. Tiedossa oli, että joukkue sisältää yhden taidoiltaan ja peliälyltään todella taitavan pelaajan. Vadelmat lähtivät otteluun kovalla taistelutahdolla. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin, joka lopulta päättyi pienien onnenkantamoisten myötä Vattujen nimiin 25-23. Toista erääkin mentiinkin sitten vastustajan tahdissa. Vadelmat olivat jo 0-6 tappiolla ennen kuin ensimmäinen oma piste näki päivänvalon. Kiri aloitettiin, mutta se ei valitettavasti auttanut ja BV/MU meni menojaan erä voittoon lukemin 14-25. Edessä oli siis kolmas erä, joka sekin alkoi Vadelmilta nihkeästi. Aikalisän jälkeen vastustajalle annettu pistekaula kirittiin kiinni tasatilanteeseen 8-8, josta edettiin piste kerrallaan eteenpäin. Vadelmat pääsivät johtoasemaan 13-10 hyvillä omilla onnistumisilla, mutta sitten alkoi synkkä vaihe. BV/MU sai kentällä parhaan hyökkääjänsä ja joukkue takoi 5 pistettä putkeen vieden otteluvoiton.

Vadelmat puolustivat hienosti ja taistelivat loppuun asti, mutta hiuksen hienot virheet ja epäonni rajapalloissa vesitti pronssimitalitoiveet. Kausi on ollut pitkä, vaihderikas ja osittain myös hyvin raskas. Koko ajan ollaan menty eteenpäin niin joukkueena kuin myös tytöt yksilöinä. Kauden alussa hukassa ollut hyökkäämisrohkeus löytyi ratkaiseviin peleihin ja oma puolustuspeli pysyi koko kauden hyvällä tasolla. Nelossija tuntui aluksi varmasti kaikista pettymykseltä, mutta tosiasiassa se on todella hieno suoritus. Olimme Etelä-Suomen neljänneksi paras joukkue ja ME OLIMME JOUKKUE!

Tulokset, alkulohko > >

Tulokset, sijoitusottelut > >

 

18.3.2018, Ruokolahti (Aluesarja, välierät, Vadelmat)

Vadelmat matkasivat jälleen kerran tällä kaudella Ruokolahdelle. Päivä aloitettiin nihkeällä ottelulla Raju 4:sta vastaan. Ensimmäistä erää mentiin virheiden sävyttämänä tasatahtiin melkein loppuun asti. Lopulta Vadelmat kuitenkin kirjasivat erän nimiinsä pistein 25-23. Toisessa erässä nähtiin aivan eri Vadelmat kuin ensimmäisessä. Tytöiltä tuntui onnistuvan kaikki. Erä nimiin lukemin 25-6, ja näin koko ottelu 2-0.

Päivän toinen ottelu oli tuttua Puma Sparkia vastaan. Ensimmäistä erää hallitsi Vadelmat ja toista PuMa. Näin ollen edessä oli ratkaiseva kolmas erä, jota edettiin 10 pisteeseen asti tasatahdissa. Vadelmat jäivät parin hyökkäysvirheen myötä takaa-ajoasemiin, mistä joukkue nousi vielä iholle mutta aivan voittoon asti se ei riittänyt. Puma vei erän 15-13.

Kolmanteen ja viimeiseen otteluun sisältyi iso panos – voitolla pelaamaan sijoista 1-8 ja häviöllä sijoille 9-16. Tähän otteluun Puma Water antoi huikean vastuksen, sillä valmentaja Nean papereissa vastustajan ei olisi pitänyt tuottaa vaikeuksia. Ensimmäistä erää kuitenkin edettiin tasatahtiin aina jatkopisteille asti. Vadelmat taistelivat todella hienosti, mutta valitettavasti maratonerä kääntyi lopulta Pumalle 33-31. Toinen erä alkoi shokeeraavasti, sillä Vadelmat olivat jo 2-8 tappiolla. Jälleen kerran hieno tasonnosto aikalisän jälkeen, ja hyvä erän loppu takasi Vadlemille erävoiton lukemissa 25-21. Edessä oli jälleen kolmas ja ratkaiseva erä! Erä lähti loistavasti käyntiin ja meno jatkui onneksi loppuun asti. Puma yritti vielä kiriä, mutta erä päättyi railakkaisiin Vadelmien voiton tuuletuksiin, kun tulostaululle pyörähti numerot 15-13.

Päivä oli hankala, mutta Vadelmat ansaitsevat kiitosta siitä, kuinka pystyivät tsemppaamaan itsensä vaikeiden hetkien yli. Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden huipennusta – Finaaliturnaus sijat 1-8 ja vielä kotihallissa!!!

Tulokset > >

 

18.3.2018, Espoo (Aluesarja, välierät, Popparit)

Kausi on tullut siihen vaiheeseen että oli välierien aika ja ne pelattiin Poppareiden osalta Espoossa. Ennen pelien alkua tiedettiin, että vastustajat ovat kovia ja siihen pyrittiin vastaamaan mahdollisimman hyvällä pelillä. Kaikki vastustajat olivat uusia, joten oli vaikea sanoa ennakkoon minkälaista peliä tuleman pitää.

Ensimmäisenä vastassa oli Puma. Peli oli kaiken kaikkiaan melko tasaista, vaikka kolmannessa erässä pisteet jäikin Poppareiden osalta hyvin vähäisiksi.

Seuraava peli Espoo Lentistä vastaan oli ensimmäisen erän osalta vastustajan yksipuolista hallintaa. EsLe pelasi virheettömästi, eikä Poppareiden hyökkäykset jääneet hyvin puolustaneen Espoon kenttään millään. Toinen erä oli jo tasaisempaa, kun Espookin osoitti inhimillisyytensä. Kolmanteen erään Poppareiden taistelu ei kuitenkaan riittänyt. EsLe vei pelin suoraan kahdessa erässä.

Viimeisenä vastuksena oli Vihdin Lentopallo. Peli oli alusta alkaen tasaista, mutta väsymys alkoi jo painaa. ViLePa vei ensimmäisen erän 25-17. Toiseen erään Popparit ryhdistäytyivät ja veivät ottelun kolmanteen erään niukkaakin niukemmin 26-24. Kolmas erä oli jälleen tahmeaa. ViLePa hallitsi mielin määrin, kun Popparit sortuivat syöttövirheisiin ja heikkoon liikkumiseen. Päivän kolmas tappio oli tosiasia, joten paluumatkalle lähdettiin tällä kertaa kahden erävoiton kera ja kokemusta rikkaampana. Tällä kertaa vastustajat olivat vain yksinkertaisesti kovempia!

Popparit päättävät kautensa pelaten Aluesarjan sijoista 9-16.

Tulokset > >

 

4.2.2018, Kausala (Aluesarja, D-pooli, Popparit)

Popparit pelasivat kevätkauden toisen turnauksensa kotisalissa. Vastustajina samat joukkueet kuin edellisessäkin turnauksessa eli Valkealan Kajo, Ruokolahden Raju 3 ja 4.

Päivä ei kuitenkaan ollut aivan yhtä voitokas kuin viime kerralla. Popparit taipui Kajolle suoraan 2-0. Popparit sortuivat useisiin syöttövirheisiin, eikä joukkue syttynyt taisteluun millään. Pallo poltteli näpeissä, eikä tiedetty kuka ottaa minkäkin pallon.

Toinen peli Raju 3 vastaan sujui puolestaan paremmin, mitä olisi ensimmäisen pelin jälkeen olettanut. Syöttövirheet vähenivät ja ylimääräinen sähellys jäi pois. Ensimmäinen erä oli lähes koko ajan Poppareiden hallussa, mutta eräpallotilanteessa jännitys kävi liian suureksi ja Raju 3 pääsi tasatilanteeseen. Erän loppua kuljettiin rinta rinnan, kunnes Popparit taistelivat vapauttavan erävoittopisteen. Toinenkin erä sujui Poppareiden hallitessa, mutta loppusuoralla pakka hajosi ja Raju tuli takaa ohi. Edessä oli siis kolmas erä, mikä lähti käyntiin Poppareiden osalta takellellen. Loppukiri nähtiin, mutta tuli liian myöhään ja näin ollen tappiolukemat kirjattiin 1-2.

Viimeisenä verkon toiselle puolelle asteli Raju 4. Ensimmäistä erää mentiin jälleen Poppareiden hallinnassa ja parista notkahduksesta huolimatta erävoitto oli selviö. Toinen erä oli tiekempi ja omat virheet tulivat mukaan vahvasti. Erä päättyi jatkopisteillä Rajulle, joten taas mentiin kolmanteen erään. Päivän viimeinen erä olikin tiukkaakin tiukempi. Popparit aloittivat vahvasti. Raju tuli kuitenkin tasoihin ja rintarinnan jatkettiin loppuun aivan loppumetreille asti. Popparit veivät erän lopulta lukemin 16-14. ja otteluvoiton lukemin 2.1.

Tämän päivän turnauksessa se usein mainitti "oma peli" oli aivan kadoksissa, mutta tästähän ei ole kuin suunta ylöspäin. 

Tulokset > >

 

3.2.2018, Ruokolahti (Aluesarja, A-pooli, Vadelmat)

Vadelmat starttasivat aamutuimaan auton keulan kohti Ruokolahtea, jo kolmannen kerran tällä kaudella. Tiedossa oli kolme peliä tuttuja vastustajia vastaan.

Ensimmäinen ottelu tuttuakin tutumpaa Raju 1 vastaan oli jälleen melkoinen oppikoulu, kuinka lentopalloa pelataan. Raju vei ottelun suoraan erin 2-0, mutta tytöt ansaitsevat kiitoksen hyvästä puolustuspelistä.

Blues Volley osoitti päivän toisessa pelissä sen, että ottelun voittaa yleensä se joukkue, joka tekee vähemmän virheitä. Erän aluissa Vadelmat olivat hyvin. Omien virheiden kasaantuessa Blues meni kuitenkin menojaan ottaen 2-0 voiton.

Päivän viimeisestä pelistä PuMaa vastaan Vadelmat taistelivat 2-1 voiton. Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua kääntyen lopulta Vadelmille. Toinen erä oli selkeätä Puman hallintaa. Kolmannessa erässä nähtiin kaksi väsynyttä joukkuetta, mutta onni ja tuuri oli tällä kertaa hienoisesti Vadelmien puolella ja kevätkauden ensimmäinen voitto näki päivänvalon.

Treenien painopiste on jatkossakin hyvinkin selvä, joten tulevat viikot ennen puolivälieriä treenataan tiukasta!

Tulokset > >

 

13.1.2018, Helsinki, (Aluesarja, A-pooli, Vadelmat)

Vadelmat matkustivat kevätkauden ensimmäiseen turnaukseen Puistolaan, missä aluesarjan syyskauden neljä parasta joukkuetta kamppailivat keskenään.

Päivän ensimmäinen peli oli PuMa Volleyta vastaan, josta PuMa taisteli suoran 2-0 voiton. Ensimmäinen erä oli tytöiltähyvää taistelua, mutta lopputuloksena kuitenkin harmittava erätappio. Toisessa erässä Vadelmien taistelutahto ei syttynyt samalle tasolle ja PuMa meni menojaan.

Ennen toista ottelua pidettiin jälleen pieni palaveri, jonka jälkeen asteltiin kentälle tuttua Ruokolahden Raju 1 vastaan. Ensimmäinen erä olikin Vadelmislta aivan mieletöntä taistelua, josta palkintona kauden ensimmäinen erävoitto Rajusta. Toinen erä oli puolestaan melkoinen oppitunti, kun Raju vei erän tylysti lukemin 25-6. Edessä oli siis kolmas erä jossa edettiin tasatahtiin aina puolien vaihtoon asti. Erän lopulla Raju osoitti vahvuutensa ja vei erän sekä ottelun nimiinsä.

Päivän viimeinen ottelu Blues Volleyn ja Mäntsälän Urheilijoiden yhdistelmäjoukkuetta vastaan oli lähestulkoon kopio ensimmäisestä ottelusta. Ensimmäinen erä tasaista vääntöä, joka kääntyi loppuhetkillä jälleen vastustajalle. Vadelmat johtivat toista jo erää 6-0, mutta kun vastustajat saivat pisteputken auki, menivät he menojaan. Lukemat siis BV/MU:lle 2-0.

Vadelmat saivat Ruokolahden valmentajalta paljon kehuja vastaanotto- ja puolustuspelistä, joka onkin todella hienolla mallilla. Isoin ongelma on hyökkäyspäässä, josta puuttuu edelleen rohkeus ja uskallus. Tiedämme siis mitä treeneistä tulevina viikkoina harjoitellaan! Vadelmat olivat tällä kertaa matkassa hieman erilaisella kuusikolla, kun Mimmi jäi sairastumisen vuoksi kotiin ja avuksi pyydettiin C-tytöistä yli-ikäissopimuksella viime kauden joukkueessa pelannut Pihla Martikainen.

Tulokset > >

 

13.1.2018, Valkeala (Aluesarja, D-pooli, Popparit)

Tiikerisarjassa menestyksellä pelatun syyskauden jälkeen Popparit nousivat kevääksi aluesarjaan ja kevään ensimmäinen turnaus pelattiin Valkealassa.

Aamun ensimmäinen koitos olikin itse järjestävää seuraa Valkealan Kajoa vastaan. Pelin ensimmäinen erä sujui voitokkaasti perusasioiden ollessa hyvällä mallilla. Toinen erä olikin hieman hankalampaa sekä kankeampaa. Pallot eivät nousseet passarille, eikä syöttönurkkauksessakaan saatu onnistumisia. Kajon eräpallotilanteessa 24-13 alkoi Poppareiden nousu. Piste pisteeltä Popparit kirivät vastustajan eroa kiinni ja veivät erän lopulta hienon taistelun jälkeen lukemissa 26-24.

Toisessa ottelussa vastaan asettunut Ruokolahden Raju 3 on lohkon ainoa joukkue, joka on pelasi aluesarjaa myös syyskaudella ja se näkyi myös kentällä. Rajun peli oli räväkkää ja iskulyöntejäkin viljeltiin runsaasti. Ensimmäinen erä menikin selkeässä Rajun komennossa. Toisessa erässä myös Popparit paransivat peliään, vaikkei se voittotaisteluun asti riittänytkään. Peli oli kaiken kaikkiaan hyvä opetus tytöille, kuinka kentällä liikutaan ja kuinka rohkeilla hyökkäyksillä ansaitaan pisteitä.

Kolmannessa ja päivän viimeisessä pelissä pelattiin Rajun 4-joukkuetta vastaan. Ensimmäistä erä oli tasainen, mutta päättyi lopulta Poppareille. Toisessa erässä Poppareiden ote herpaantui ja into laantui. Popparit heräsivät jälleen erän lopulla, mutta tällä kertaa kiri ei riittänyt erävoittoon asti. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä, mutta kääntyi lopulta Poppareille ja tytöt pääsivät tuulettamaan Aluesarja-uransa toista voittoa!

Tulokset > >

 

SYKSY 2017

2.12.2017, Hollola (Tiikerisarja, Popparit)

Syyskauden viimeinen turnaus pelattiin Hollolan Salpahallissa. Päivän ensimmäinen koitos oli Salpis X-factoria vastaan. Ensimmäinen erä oli jähmeää ja uneliasta. Pallot eivät nousseet sinne minne olisi pitänyt ja muutenkin oma taso oli hukassa. Vaikeuksista huolimatta Popparit veivät erävoiton. Toinen erä oli jo paremman näköistä. Tytöt liikkuivat paremmin ja pelasivat omalla tasollaan, minkä seurauksena toinen erävoitto irtosi helpommin.

Toinen ottelu oli KiVoa vastaan. Alusta lähtien Popparit hallitsi peliä melko selvästi eikä suurempia ongelmia ollut. Toiseen erään joukkue lähti kuitenkin hiukan takki auki ja KiVo otti johtoaseman. Hetkellisen herpaantumisen myötä Popparit kuitenkin kokosivat rivinsä ja ottivat pelin hallinnan itselleen. Erä päättyi Poppareiden hyväksi, vaikka eräpallotilanteessa laskettiin kaveri vielä aika likelle. Valmentaja Riikka totesi ilmassa olevan hieman väsymystä, sillä koko päivän aikana ei päästy siihen mitä nähtiin kolme viikkoa sitten kotihallissa. Tästä on hyvä siirtyä joulutauolle ja jatkaa uusin voimin uuden vuoden puolella.

Tulokset > >

 

1.12.2017, Ruokolahti (Aluesarja, Vadelmat)

Vadelmat matkustivat jälleen Ruokolahdelle, jossa myös syyskausi sai päätöksensä. Liekö tytöt ajatelleet, että edessä on helppo päivä, kun kaikki vastustajat oli jo kahdesti voitettu. Päivä oli kaikkea muuta kuin helppo.

Ensimmäinen peli Salpista vastaan oli jotain aivan muuta kuin sitä Vadelmien omaa rauhallista peliä. Pallot sinkoilivat käsistä mihin sattui, syöttöviivan takana oltiin kipsissä, vastuuta välteltiin ja hyökkäyksistä puuttui rohkeus. Ensimmäisessä erässä annettiin vastustajalle niin paljon etumatkaa, ettei sitä enää saatu kiinni, kun Salpis varsinkin puolusti todella hyvin. Toinen erä aloitettiin huomattavasti paremmin ja revittiin etumatkaa, joka lopulta riitti erävoittoon. Kolmas erä eteni tasatahtiin ja Vadelmat saivat ensimmäisen eräpallon, mutta eivät käyttäneet sitä hyväkseen. Lopulta Salpis tuli ja otti erän omiin nimiinsä. Näin ollen he myös nappasivat kauden ensimmäisen voiton Vadelmista.

Pienen pukuhuonepalaverin jälkeen lähdettiin pelaamaan Rajun 3:sta vastaan jo aivan erilaisella ilmeellä, vaikka edelleen peliotteet olivat hieman hukassa. Tytöt ansaitsevat kiitokset loistavasta erän lopusta, missä kirittiin 9 pisteen kaula kiinni, mutta valitettavasti se ei aivan riittänyt erävoittoon. Toinen ja kolmas erä olivat sitten hienosti Vadelmien hallussa, joten päivän ensimmäinen voitto kirjattiin lukemin 2-1.

Päivän viimeinen peli ennen kotimatkaa Raju 2:sta vastaan alkoi jo hieman olla sitä, mitä sen pitäisikin olla, kun tietää Vadelmien taidot. Syötöt alkoivat löytää rajojen sisäpuolelle ja hyökkäyksiin löydettiin hieman lisää päättäväisyyttä. Molemmat erät siis kirjattiin Vadelmille, ja päivän toinen voitto suorin lukemin 2-0.

Tytöt, jokainen vuorollaan vaihtoon tullessaan totesivat, että me ei pelata omalla tasolla, ja se oli aivan totta. Uskon, että syyskauden väsymys jo hieman painoi ja näin ollen joulutauko tulee oivalliseen kohtaan! Vadelmat ansaitsevat kiitosta hienosta tason nostosta päivän aikana. Jokainen tyttö karisti olkapäiltä sen peikon, joka siellä istui ja päivä päätettiin hymyssä suin.

Tulokset > >

 

12.11.2017, Kausala (Aluesarja, Vadelmat)

Kauden ensimmäinen kotiturnaus – saldona kaksi voittoa ja tappio. Raju 1 asettui ensimmäisenä Vadelmia vastaan. Tälläkin kertaa vastustaja oli sen askeleen edellä Vadelmia vieden ottelun suoraan 2-0 nimiinsä. Puolustaminen toimi loistavasti, mutta hyökkäyspäässä jäätiin jalkoihin.

Raju 3 ja Raju 2 vastaan pelatut ottelut olivat tytöille ”rutiinisuorituksia", vaikkakin ei helpoimman kautta. Peleissä nähtiin paljon hienoja suorituksia, mutta rohkeutta kaipaisi edelleen lisää, jotta pallot kääntyisivät helpommin tyttöjen voitoksi. Vastustajan valmentajat kehuivat Vadelmien peliä hienoksi ja rauhalliseksi lentopalloksi ja sitähän se totta tosiaan on. Hurjasti on menty eteenpäin, mutta tehtävää vielä on, jotta rohkeus koko kuusikon pelaamiseen löytyisi. Isänpäivän kunniaksi tytöt kajauttivat hienon onnentoivotuksen pelien lomassa yhdessä Poppareiden kanssa.

Tulokset > >

 

12.11.2017, Kausala (Tiikerisarja, Popparit)

Isänpäiväsunnuntaina Popparit pelasivat hienon kotiturnauksen saaden kauden ensimmäisen turnausvoiton. Tuttuun tapaan turnaus aloitettiin Blues Volleytä vastaan, mutta tällä kertaa Popparit veikin voiton. Kolmas kerta toden sanoo! Ensimmäisen erän puoleen väliin saakka kuljettiin tasalukemissa, mutta BV:n sortuessa syöttövirheisiin ja Poppareiden parantaessa omaa peliään, erävoitto ratkesi Yritykselle. Toisessa erässä Popparit karkasivat heti alussa, mutta muutamien heikkoje suoritusten myötä BV kuroi eron kiinni ja meni ohikin. Valmentaja Riikan ottama aikalisä avasi Poppareiden lukon ja joukkue pääsi tuulettamaan kauden ensimmäistä voittoa BV:stä.

Kaksi viimeistä peliä olivat Salpiksen X-factoria ja Rockia vastaan, mitkä sujuivat ilman suurempia ongelmia Poppareiden komennossa tuoden voiton suoraan kahdessa erässä. Viimeisen kuukauden aikana oli tapahtunut huimaa kehitystä pallon käsittelyssä sekä liikkumisessa. 

Tulokset > >

 

14.10.2017, Hollola (Aluesarja, Vadelmat)

Vadelmieen kauden toinen turnaus pelattiin Hollolan Salpahallissa. Tytöt aloittivat päivän lohkon kovinta Raju 1 vastaan. Ensimmäinen erä meni vielä vastustajan taitoja seuraillessa, mutta toisessa erässä tytöt laittoivat jo todella hyvin kampoihin. Hyökkäyksissä oli rohkeutta ja puolustus uhrautuvaa. Tämä ensimmäinen peli jäi päivän parhaaksi suoritukseksi pelillisesti.

Toisessa ottelussa vastaan asteli Salpis, josta tytöt ottivat suoran 2-0 voiton omalla rauhallisella pelillä. Päivän viimeinen peli Raju 3 vastaan oli melkoinen nitro-ottelu. Rohkeus ja omat taidot olivat hukassa, ja Vadelmat sortuivat pallotteluun. Tytöt kuitenkin kasasivat hyvin itsensä erien lopussa ja kuittasit 2-0 voiton.

Kokonaisuutena päivä oli hieman ailahteleva, mutta tuloksellisesti hyvä

Tulokset > >

 

14.10.2017, Järvenpää (Tiikerisarja, Popparit)

Kauden toiselle kierrokselle ja syksyn pisimmälle pelireissulle Popparit suuntasivat Järvenpäähän. Turnaus käynnistyi samaan tyyliin kuin muutama viikko takaperin. Ensimmäinen peli Blues Volleyta vastaan päättyi tappiollisesti. Ensimmäisessä erässä Popparit laittoivat hyvin kampoihin. Toisessa erässä ei kuitenkaan nähty enää samanlaista taistelua ja BV:n voittolukemat kirjattiin suoraan kahdessa erässä (25-23, 25-14).

Seuraavat ottelut olivat Salpis X-factoria ja Kimmo Volleyta vastaan. Näistä kahdesta joukkueesta Salpis X-factor oli uusi tuttavuus, josta Popparit kuitenkin selvisivät puhtain paperein ja voiton myötä oli mukava jatkaa päivän viimeiseen koitokseen. Kivoa vastaan ensimmäinen erä sujui aluksi hyvin ja ero vastustajaan kasvoi jo melko suureksi. Erän puolessa välissä tapahtui kuitenkin notkahdus eikä perusasiatkaan meinanneet onnistua. KiVo pääsi jo iholle, mutta Poppareiden ryhtiliikkeen myötä erä päättyi voittoisasti lukemissa 25-20. Toisessa erässä joukkue ei sitten enää sortunut suuriin virheisiin, mikä näkyi myös selvemmissä erälukemissa. Koutsi-Riikka oli tyytyväinen, siihen kuinka pelaajat rohkaistuivat päivän aikana käyttämään hyökkäyksissään jo iskulyöntejäkin!

Tulokset > >

 

1.9.2017, Hollola (Tiikerisarja, Popparit)

Poppareiden D-tyttöjoukkue starttasi uuteen kauteen uudessa ikäluokassa, mikä toi mukanaan myös siirtymän neljän pelaajan systeemiin. Kauden avaus nähtiin Hollolassa, missä nähtiin kauden avaukseksi kohtuullisen hyvää peliä. Päivän ensimmäinen ottelu Blues Volleyta vastaan oli aluksi hieman unista ja melkoista seisoskelua. Aikalisällä koutsi-Riikka sai kuitenkin heräteltyä pelaajia ja ensimmäisen erän loppupisteet saatiin kaunisteltua kohtuullisiksi. Toinen erä kulki pitkään tasaisissa merkeissä, mutta tällä kertaa Popparit vetivät pidemmän korren. Joten siirryttiin kolmanteen erään. Ratkaisuerää kuljettiin tasatahtiin kymmeneen pisteeseen asti.  BV oli kuitenkin erän lopussa vahvempi ja vei erän nimiinsä lukemin 15-11.

Päivän muissa otteluissa Popparit saivat vastaansa Kimmo Volleyn ja Salpiksen Rockin. Näissä otteluissa Yrityksen tytöillä ei ollut vaikeuksia, sillä parhaimmillaankin vastustaja sai erässä vain 14 pistettä. Turnaus oli myös Ansan lentopallouran ensimmäinen ja hienostihan tyttö siitä suoriutui. Tästä on hyvä joukkueen jatkaa tuleviin koitoksiin.

Tulokset > >

 

30.9.2017, Ruokolahti (Aluesarja, Vadelmat)

Vadelmat matkasivat kauden ensimmäiseen turnaukseen Ruokolahdelle. Ensimmäisessä ottelussa näkyi liiankin selvästi, että kausi on vasta aluillaan ja takana suhteellisen pitkä automatka. Liike oli aivan poissa, ja hymykin oli jäänyt kassin pohjalle. Vastustaja Ruokolahden Rajun 2-joukkueen ollessa yhtä uneliaita, tytöt kuittasivat päivän ensimmäisen voiton selvällä ensimmäiselle erällä 25-8, ja tiukalla toisella erällä 25-23.

Ensimmäisen pelin jälkeen pidetty pieni palaveri auttoi peli-ilmeeseen ja hymyt ilmestyivät kasvoille. Salpista vastaan ensimmäisen erän edetessä myös peli alkoi löytämään omat raiteensa. Vastustajalle annettu etumatka kurottiin loistavasti kiinni, mutta ratkaisu hetkillä erä kuitenkin kääntyi Salpikselle 2725. Kun vauhti oli saatu päälle, ei toisessa ja kolmannessa erässä ollut enää epäilystäkään voittajasta. Näin ollen koko ottelusta 2-1 voitto.

Päivän viimeiseksi vastustajaksi asettui kivenkova Raju 1. Molemmissa erissä edettiin 10 pisteeseen tasatahtia, mutta sitten Rajun tyttöjen taidot ottivat vallan ja he menivät menojaan. Vaikka ottelusta tuli suora 0-2 tappio, oli ottelu pelillisesti päivän parasta. Tämä peli avasi hyvin silmiä pelaajille, että hyökkäyspäässä täytyy uskaltaa olla rohkea, jotta pärjätään. Kausi o nyt saatu alkuun ja tästä suunta eteenpäin!

Tulokset > > 

 

Ajankohtaista