JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

C-TYTÖT

(-04-05 syntyneet)

 

 

Harjoitukset

Maanantai klo 15.45-17.15

Keskiviikko klo 17.15-19.15

Perjantai klo 19.00-20.30 (+ Esitreenit klo 18.15-19.00)

 

Valmentajat:
C1-tytöt: Katja Backman, 040-5816033, katja.backman@gmail.com
C2-tytöt: Nea Ristola
Esiakatemia: Arto Ruuska

Yhteyshenkilöt:
C1-tytöt: Tuija Tuomainen, tuija.tuomainen@kymp.net
C2-tytöt: Pia Karjalainen, pia.p.karjalainen@phhyky.fi

 

Turnaukset

SYKSY 2018

6.10.2018, Hollola, Kausala 1 & Kausala 2 (Tasoturnaus)

Yrityksen molemmat C-tyttöjoukkueet aloittivat kautensa Hollolassa pidetyssä tasoturnauksessa.

Ykkösjoukkueen aamun avaus kotijoukkue Salpista vastaan oli hyvä. Yritys hallitsi ensimmäistä erää erityisesti syöttönurkkauksessa. Harvat omalle puolelle palautuneet pallot hoidettiin hienosti passarille ja näin ollen myös hyökkäyksissä onnistuttiin. Toisessa erässä Yritys sortui lepsuiluun, minkä vuoksi myös eräpisteet olivat tasaisemmat. Lopputulokseen se ei kuitenkaan vaikuttanut, vaan Yritys vei ottelun suoraan kahdessa erässä.

Toinen kierros toi Yrityksen joukkueet vastapuolille. 2-joukkue aloitti erän terävästi ja erää mentiin tasatahdissa 13-13 lukemiin asti. Tämän jälkeen ykköset ottivat kuskin paikan ja veivät lopulta ensimmäisen erän lukemin 25-18. Toista erää jatkettiin siitä, mihin edellinen päättyi, ykkösjoukkueen dominoidessa. 2-joukkueen valmentajan antaessa arvokasta peliaikaa myös D-tytöistä avuksi tulleille pelaajille, ykköset takoivat taululle voittolukemat 25-7. 1-joukkueelle pientä noottia tulee liian suuresta virhemäärästä, erityisesti syöttöpaikalla.

Iltapäivän viimeisessä ottelussa Hämeenlinnaa vastaan ei joukkueelta nähty mitän häikäisevää, mutta peruspeli riitti kuitenkin selvähköön voittoon vastustajista. Turnauksessa näkyi vielä kauden alun jännitys ja yhteispelin puute. Virheitä tuli ajoittain vielä liikaa. Toki hienoja yksittäisiä suorituksiakin nähtiin ja tällä kertaa peruspelaamisen taso oli muita joukkueita korkeampi. Vielä on kuitenkin harjoitussalillakin tehtävää.

Yrityksen 2-joukkueen avausvastus oli Hämeenlinna. Ottelu oli kaikkiaan melko ailahteleva, kun ensimmäisessä erässä jännitettiin isoa kenttää ja vierasta vastustajaa Hämeenlinnan viedessä ensimmäisen erän. Toinen erä olikin jo aivan toisennäköistä peliä ja siitä palkkioksi tytöille erävoitto. Kolmas erä sai loistavan startin, sillä Helmin syöttöjen jälkeen tilanne oli 10-0. Tämänkin jälkeen vastustaja onnistui saamaan vain 2 pistettä, joten erä tyttöjen nimiin numeroin 15-3!

Päivän viimeinen koitos oli kotijoukkue Salpista vastaan. Toistamiseen päivän aikana oli edessä kolmas erä, kun tytöt veivät ensimmäisen ja Salpis toisen erän. Tässäkin ottelussa kolmas erä Yrityksen 2-joukkueen näytöstä, kun vastustajalla oli hieman vaikeuksia vastaanoton ja kenttäjärjestyksien kanssa. Yhteenvetona päivä oli todella onnistunut. Parannettavaa toki jäi, mutta kausi on vasta alussa!

Tulokset > >

 

AJANKOHTAISTA

  •  
    • Elokuun ajan harjoitusvuorot maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.30-19.00. Maanantaina 3.9. alkaen normaalein salivuoroin.