JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

(-02-03 syntyneet)


 

HARJOITUKSET

Maanantai klo 15.45-17.15

Keskiviikko klo 17.15-19.15

Perjantai klo 19.00-20.30 (+ Esitreenit klo 18.15-19.00)

 

Valmentajat:
Katja Backman, 040-5816033, katja.backman@gmail.com
Arto Ruuska (esiakatemia)

 

 

TURNAUKSET

SYKSY 2018

13.10.2018, Vantaa (1. Pooliturnaus, lohko E)

Yrityksen B-tytöt aloittivat ensimmäisen kierroksen pooliturnauksensa, syyslomien painaessa päälle, jo perjantai-iltana, kun Espoo Lentis saapui Kausalaan pelaamaan keskinäisen ottelun. Yritys ei tuntunut pääsevän pelirytmiin oikein missään vaiheessa. Suurimmat vaikeudet joukkue koki vastaanotossa, missä annettiin liikaa suoria pisteitä vastustajalle tai jouduttiin toimittamaan palloa helppona toiselle puolelle. Espoo vei ottelun suoraan kahdessa erässä 25-18, 25-12.

Lauantaina joukkue matkasi sitten viralliselle turnauspaikalle Vantaalle. Ensimmäisessä ottelussa VanLe käytti kotisalinsa pitkän salin hyväkseen syöttöpaikalla ja Yritys oli jälleen ajoittain vaikeuksissa vastaanotossa.Joukkue sinnitteli vaikeuksista huolimatta lähietäisuudellä molemmissa erissä, mutta erävoittoihin asti suoritus ei aivan riittänyt. Otteet olivat kuitenkin edelliseen päivään verrattuna jo lupaavia.

Päivän viimeisessä ottelussa Blues Volleyta vastaan ensimmäinen erä oli tasaisen. Erän lopulla Yritys nousi kuitenkin tilanteesta 22-22 erävoittoon lukemissa 25-23. Toinen erä alkoi Bluesin komennossa ja pahimmillaan tilanne oli jo 3-9. Yritys nousi kuitenkin rinnalle ja ohi Katjan hyvillä keskihyökkäyksillä ja Anna upealla syöttöputkella, eikä tämän jälkeen enää johdostaan luopunut. Erän loppu oli Yrityksen hallintaa ja erävoitto kirjattiin lukemissa 25-16.

Yritys päätyi lopulta Espoon ja Bluesin kanssa tasapisteisiin VanLen voittaessa lohkon puhtaalla pelillä. Eräsuhteiden ja -pisteiden laskun jälkeen Yritys putosi niukasti lohkon kolmanneksi ja ottaa ensi kierroksella vauhtia F-poolista. Tyttöjen yhteispeli paranee harjoitusten ja pelien myötä varmasti. Keskihyökkäys on ehdottomasti yksi joukkueen vahvuus, kunhan vastaanottotyöskentely saadaan parempaan kuosiin.

Tulokset > >

 

29.9.2018, Kausala (Tasoturnaus)

B-tyttöjoukkueen kausi starttasi lauantaina kotiturnauksella, kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Aamun avauksessa vastaan asettui Valkealan Kajo. Tasaisen alun jälkeen Kajo otti ohjat. Yritys taisteli vielä lähelle, mutta ei kuitenkaan erävoittoon asti. Toiseen erään Yritys paransi peliään jokaisella osa-alueella ja se riittikin erävoittoon. Kolmas erä alkoi Yrityksen osalta vahvalla syöttötyöskentelyllä ja tilanne oli yhtäkkiä jo 7-1. Erän loppu oli tasaisempi, mutta riitti hienoon avausvoittoon rakkaasta naapuriseurasta.

Toisessa ottelussa verkon toiselle puolelle asteli uuden nimen saanut Hämeenlinnan Lentopallokerho. Ensimmäinen erä oli hämeenlinnalaisten hallintaa ja lukemat rumimmillaan jo 2-18. Yritys sai omasta pelistään parempaa otetta erän lopulla, mutta Hämeenlinna vei silti erän selkeästi nimiinsä 25-11. Yritys hallitsi toisen erän alkua ja piti johtoa pitkään. Hämeenlinnan tasoitus nähtiin lukemissa 18-18. Vastustajien loppuerä oli Yritystä vahvempi ja näin ollen ottelun tappiolukemat nähtiin tilanteessa 22-25.

Päivän viimeinen ottelu oli jo harjoitusturnauksessa kohdattua Kimmo Volleyta vastaan. Erä kulki tasaisena Kimmon hienoisessa johdossa aina erän loppuun asti. Yritys luovutti erävoiton Kimmolle omilla virheillään, erityisesti lukuisten syöttövirheiden takia. Toiseen erään Yritys paransi syöttöään ja peli vapautui muillakin osa-alueilla. Selkeä erävoitto 25-17 tiesi toistamiseen siirtymistä kolmanteen ja ratkaisevaan erään. Huipputasaisena vellonut erä päättyi lopulta Yrityksen niukkaan 17-15 voittoon, mikä tiesi lopulta sijoittumista lohkon toiselle sijalle.

Kiitokset turnasvalmentajana toimineelle Riikalle ja apuna olleelle Jennalle päävalmentajan paikkaamisesta! Joukkueen osalta turnauksessa nähtiin jo paljon positiivisia suorituksia ja kaksi hienoa taisteluvoittoa. Jatkossa joukkueen yhteispelin parantuessa pystyy joukkue varmasti vielä parantamaan jokaisella pelin osa-alueella. Palaamme siis treenisalille ja jatkoa saadaan jo parin viikon päästä ensimmäisessä pooliturnauksessa.

Tulokset > >

 

AJANKOHTAISTA

  • Joukkuekuvaukset perjantaina 5.10 klo 18.30.
  • Ensimmäinen poolturnaus pelataan lauantaina 13.10.